Кирил Петков разкри как е убедил кандидат-депутатите на ПП да влязат в политиката

  • 20 октомври 2021 12:56

  • 34780
  • 4
©

С вас сме. Много ни е важно да чуем проблемите от град на град, защото така най-добре можем да вземем решения за тяхното решаване. В София ще ни е много трудно да разберем проблемите по региони и това е причината да обикаляме цялата страна.

Това заяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, който представи приоритетите на партията пред жителите на Севлиево

Коментари 4

Добави коментар
Кирчо и Кокорчо

2021.10.21 | 10:53

3
Почтенни пичове, бе - до мозъка на костите. На тези "почтенни" момченца можете да им доверите и банковите си сметки - щото така или иначе ще ви ограбят ако дойдат на власт. Спомнете си Жан Виденов и Румен Гечев. Първите признаци са вече на лице - непосилни цени на горивата и тока. парното е по добре да не си го пускате вече. Хипер инфлация. Цените в магазините е по добре да не ги гледате, че ще се изприщите. А идва и Р.а.д.е.в.а.т.а зима - ако не го изритаме на 14.11.2021 от президинтсвото.Кой плаща за автобусите? кой плаща на мекеретата дето ужким ги посрещат радостно, кой плаща за постоянното им присъствие по телевизиите? Поредните мошенници – ВНОСНИ месии като при цяря - дето ша ни опраят за 800 дни - разбирай ограбят за има няма 800 дни.

2021.10.21 | 10:54

4
Какво означавало абревиатурата на новата Радева п.а.р.т.и.я.т на К.и.р.ч.о и К.о.к.о.р.ч.о "ПП ПП" ? П.р.о.к.о.п.и.е.в Плаща Повече от П.е.е.в.с.к.и. В случая нае.ания е Р.и.с.т.ь.о М.а.д.ж.о.т.о дето коленичеше по паветата и се кълнеше във вярност на диктатора. Сега диктатора верен на стила си да прецаква всички, го отстранява от изборите за да прелее гласовете му към своята партия. Така е Р.и.с.т.е - по делата им ще ги познаете. С какъвто се събереш ....
Кирчо и Кокорчо

2021.10.21 | 10:53

2
К.и.р.ч.о и К.о.к.о.р.ч.о – гьон суратлък, наглост и нахалство до безумие. Единия осъден престъпник - крадец на интелектуална собственост а другия лъжец, фалшификатор и престъпник от гледна точка на закона попълнил документ с невярно съдържание със знанието и съдействието на Р.а.д.е.в. И ако това са "почтенните" дето ще ни "оправят" за 800 дни - ами благодаря, ще гласувам за Г.Е.Р.Б. Като гледам колко им е публиката - 6-7 платени с парите на Прокопиев нещастници та се успокоявам, че ако не фалшифицират изборите - Кирчо и Кокорчо вместо в парламента ще се отзоват при Гешев.
КИРО МЕНТАТА

2021.10.20 | 22:27

1
Е КАК!? ТОЯ ИЗЛЪЖА, ОНЯ ПОДЛЪЖА А ОТ 3-ТИ И 4-ТИ НАПРАВО ГЕПВАМ! ХИЧ НЕ СИ ИГРАЯ, МАЙНА!!

Добави коментар