Комитова: Почти всички ремонти, които са на стойност милиард и половина, минават под прикритието не на основни ремонти

  • 19 октомври 2021 09:59

  • 5561
  • 4
©

източник видео: БНТ

 

Утре се очаква протест на "Автомагистрали - Черно море" пред МРРБ заради обещанието дружеството да получи до понеделник 9 млн. лв. от дължимите от държавата 37 млн. Според тях до понеделник по сметката им не е постъпило нищо.

"Ние обещахме във връзка с някои административни неуредици, във връзка с някои проблеми, които те имат с договора, наддоговорени суми и прочие, загубихме повече време отколкото предполагахме, но от вчера тези пари вървят към "Автомагистрали - Черно море", надявам се днес те да си ги получат". Това заяви пред БНТ министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова

Коментари 4

Добави коментар

2021.10.19 | 19:05

2
Някой да има дежа вю със протестите срещу минималното увеличение на цените на тока и горивата при правителството на ГЕРБ и какво стана после? ГЕРБ загуби изборите. Сега хората мрат като мухи заради некадърноста на това изчадие Каруцаров и началника му Радев,цените се увеличиха в пъти - тока с 1000 %, бензина двойно, парното като дойдат сметките народа ще завие на умряло, цените на хранителните стоки вече са непосилни, дърва за огрев през зимата няма да има или ще бъдат на безумни цени. Да познаем ли от три пъти какво ще се му се случи на изборите на Диктатора и на престъпното му служебно правителство? Идва отново ГЕРБ на власт за да ни извади както винаги от лайната в които ни набута Радев. Защо обаче си го причинихме - щото обичаме да ни е гадно май.
Боко без бял кон

2021.10.20 | 01:46

4
Тролав, едно запомни от мен- Мутрата от СИК никога повече няма да помирише ПМ стола, още по-малко сламеното му човече по прякор Къдравото Сю...Опорките за тока, инфлацията и кризата ковид са толкова елементарни, но не ми се навлиза да се обяснявам и то на трол...А що хората не искат да се ваксинират, при положение че ваксини има за всички е проблем в цялостната липса грамотност в населението, медиите също имат голяма вина с това, докато си губиха времето с разни Мангъровци, вместо да се дава думата на експерти, каквито несъмнено има. И Борисов да беше на власт пак нямаше да сме минали 20%, да не говорим за първоначалните поръчки, с които направи, така че месеци наред да няма свободен достъп и избор до ваксини, въпреки че и да не беше се усрал с първите поръчки, пак щяхме да сме в дъното на класацията. Ей заради ей такива лекенца като това лайнце Ричард, който иска пълни дискотеки, за коледа ще получим пълни с ковидясали хора болници и много смърттни случаи.
sdgsf

2021.10.20 | 01:31

3
Бах, тоя сайт... като прочетеш коментарите под две-три различнии новини и четеш все едни и постове на троловете-папгали на гербавите идиоти, явно има команда атака... Да не говори за заглавията на новините, Божее, толкова елементарно поднсени, че намеците стават ясни и на 6 годишно дете....

2021.10.19 | 18:35

1
Гнусен, сбабичосан от злоба червен киликандзер. Ще ти се затъкне всичко в гадното гърло.

Добави коментар