Радев охлади стремежите на РС Македония за ЕС: Още не можем да им кажем "да"

  • 06 октомври 2021 12:44

  • 38323
  • 3
©

източник видео: БТВ

 

Европейските ни партньори все повече разбират същността на проблема с Република Северна Македония. Имах две важни срещи с лидерите на европейските институции, приключи и тристранната ни среща с канцлера Меркел и президента Макрон, към която се присъедини и премиерът на страната кандидат за членство РСМ Зоран Заев, обясни Радев пред журналисти в Бърдо (Словения) и уточни, че темата е била за търсене на начин за преодоляване на препятствията пред започване на преговори за членството на РСМ

Коментари 3

Добави коментар

2021.10.06 | 16:40

1
Господа управляващи.Недопустимо е згрешил си за нещо дребно и някой пише жалбате викат те в мвр.След което пращат жалбата и твоето обяснение в мвр и от мвр я пращат при общинският кмет да ти състави акт.Акт няма да има ако обещаеш че ще гласуваш за герб.Това е извръщение от герберските пързалки към копуването и дърпането на гласове в полза на герб.Общ кмет юрист лие,та ще съставя актове,питам?Това е работа на мвр.Моментално дасе прекрати тазимръсна нагласа на герб.Кмета пребира парите от глобата.

2021.10.06 | 19:45

3
Виж си правописа - неграмотен чалгопитек. Радева подлога.
Стамболов

2021.10.06 | 17:57

2
Налице е държава- кандидат с 30 годишна държавна история и със 76 годишна "югославска" национална история, която иска да наложи своя лъжлив Югославско- Коминтерновски културно-исторически прочит над народ на държава-член на ЕС с многовековна история и култура. "Прочит", който целенасочено насажда антагонизъм, вражда и омраза ! Нещо повече, кандидатът има наглостта да се опитва да изходатайства политически натиск отгоре от САЩ и ЕС над държавата-член т.е. "от позицията на силата" ! Е, няма да стане така !!!

Добави коментар