Кирил Петков отговори дали би приел да е премиер

  • 05 октомври 2021 09:27

  • 33926
  • 2
x

източник видео: НОВА

 

Когато се знае, че офшорните компании не са нещо хубаво, а данъкът в България е малък – ние трябва да използваме това. Можем да се превърнем в портал за европейските пазари. Тук те ще плащат ниски данъци и то легално. Такива филми като това Делян Пеевски да има три офшорни компании и да не знаем, че са негови - не трябва да съществуват. КПКНОПИ трябва да започне да работи добре. Имаме цялата нормативна база да работи, но активността я няма. Трябва да имаме една силна антикорупционна система. Това заяви в ефира на Нова телевизия Кирил Петков от "Продължаваме промяната" по повод името на бившия депутат Делян Пеевски в досиетата "Пандора"

Коментари 2

Добави коментар
Ннао

2021.10.05 | 12:39

2
Харвардски мошенник и лъжец как да стане министър като с подписаната декларация е за затвора все едно и аз да нося на сърцето си америка и да имам всичките им права наглост нали
Кирилов

2021.10.05 | 12:27

1
Продължаваме промяната???? Но продължението на промяната го усещаме вече всички по касовите бележки от магазините. 20 % инфлация, газ - 36 %, тока, парно.....какво още?? Ето това е резултата от министерстването на канадеца и кокорчо. Навсякъде в Европа държавите вземат мерки.В България - правим избори, за да изберем фатмака, канадеца и кокорчо да продъжават промяната. ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ХОРА!

Добави коментар