От ГЕРБ - СДС поискаха Радев да поеме политическа отговорност и да уволни министър Кацаров

  • 03 септември 2021 12:39

  • 32207
  • 3
x

Служебното правителство не знае какво се случва с COVID кризата. Те нямат ясна представа какво трябва да се прави и какви мерки да се вземат. На тях им е виновен бизнеса. Ние се обявяваме категорично и заявяваме, че служебното правителство трябва да излезе и да обяви ясно мерките и откъде ще дойдат парите за подпомагане на бизнеса. Те нямат никаква идея как ще се разпределят тези пари към бизнеса. Очевидно сме в икономичекса, политическа и здравна криза. Някой трябва да понесе отговорност.

Коментари 3

Добави коментар
ясновидец

2021.09.04 | 15:42

2
ГЕРБ да спре да раздава пари на бизнеса, на производителите и на всички ,които не могат да оцелеят. Като не могат да се преквалифицират. На обикнавения българин нищо не дадохте, в другите държави даваха на гражданите по 2000 долара, по 2000 паунда, а тук парите с разни измислени мерки - на бизнеса, подпомагане на заведения и малки магазинчета,които така или иначе са пред фалит. Спрете вече, добре се справя Кацаров и не пречете! Как за толкова години работа не си спестиха пари да изкарат по един месец затворени , ами все държавата трябва да им дава.

2021.09.04 | 21:02

3
Кацарче - сам ли започна да си пишеш хвалебствията бе некадърнико?

2021.09.03 | 17:07

1
Сакън - не искайте това от Гадев. Тоя некадърник работи срещу него като прави простотия подир простотия, гаф подир гаф. Всички около Гадев така го подкопават, че на изборите ще изгуби още на първия тур. То не бяха Грипените, то не бяха децата на Янев, то не бяха джиповете на Узунов, папките със свръх секретните сведения дето ги даваха на руснаците, то не бяха едни пликове с "пури" да си ги харчи - пардон да си ги пуши - на воля, то не бяха сонцесии, то не беше боклука на Бобокови, то не бяха едни тайни преговори за F фове то не бяха продажби на посланнически места. То не може да се изброи всичко ама хората помнят. Пък май пак ще излезат и едни записи дето ще отвратят моралната част от населението. Така, че - сакън. Не искайте от Гадев да си вади пирона от бесилката на която сам ще увисне.

Добави коментар