Христо Иванов: Излизаме от модела, в който има един голям, около когото се нареждат всички

  • 01 септември 2021 15:11

  • 2853
  • 4
x

За мен третият мандат наистина е пропусната възможност. Съжалявам, че колегите от "Има такъв народ" и "БСП за България" не се отзоваха на нашия призив за разговор преди неговото връчване. Защото шансът беше преди президентът да го връчи, да се изработи една формула, която работи за всички партии и да се формира мнозинство. Сега видяхме, че беше връчен един мандат, когато беше ясно, че няма да има мнозинство, което да го подкрепи и той се превърна в един нездрав политически пиар от страна на г-жа Нинова, което не доведе до нищо. Това е сигурен индикатор, че работещата формула беше това, което ние предложихме, каза пред журналисти в кулоарите на парламента председателят на ПГ на "Демократична България" и съпредседател на коалицията Христо Иванов

Коментари 4

Добави коментар

2021.09.01 | 21:07

4
от никъде не сме излезли цъл.вул продажен! днеска те слушам че ако бойко го нямало можели сте да преговоряте с герб! после се усети че направи гаф и се отрече от герб! ти си един долен бо.кл.ук който провали итн! много пъти сменя козината си!и дончева св.иня.та и манолова к.ур.вети.ната също!
йхб

2021.09.01 | 16:20

3
И то голямо ораторско изкуство. ААА АААААА АААА мммм ААааааа. Какво акаш постоянно като някакъв дебил?
йхкн

2021.09.01 | 16:19

2
И спри да я клатиш тая глава като кон в ясла докато говориш. Хората няма да те разберат по-добре като си клатуркаш кратуната.
kiks

2021.09.01 | 16:18

1
А бе ти си наистина много прост. Що не дадеш на децата си да те командват. Какъв е тоя модел дето малцинството ще командва. Да забраним всички партии тогава и да гласуваме само за министри. Парламент не ни трябва.

Добави коментар