Стефан Янев: Не трябва да си позволяваме с лека ръка да затворим бизнеса при нова COVID вълна

  • 06 август 2021 14:55

  • 10206
  • 6
x

Ние в момента управляваме няколко кризи. Имах възможността да направя бързо работно съвещание относно необходимите мерки за подобряване на координацията и мерки за превенция и борба с пожарите. Вчера на място се запознах с щетите в с. Старосел. Картината не е никак радостна. Пожарите са овладени, но това не трябва да ни успокоява. Нека бъдем бдителни. Изпратихме екипи в РСМ, защото нашият анализ сочеше, че пожарът може да тръгне към нашата страна. Това заяви служебният премиер Стефан Янев на среща при президента за управление на здравната криза.

Коментари 6

Добави коментар

2021.08.08 | 19:43

6
ДВЕ ОТ НАЙ ГНУСНИТЕ СВИНЕ НА ГЕРГОВ

2021.08.08 | 00:36

5
ГОВН ЯНЕВ ТАШАЦИ НА РОЯЦИ!...КАМИЛИ,РУСИЯ... ПРОСИЯ Е ЕДВА 383 000 КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА НЕБЛАГОДАТНА ПЛОЩ.Е,ТУК,ТАМ НЯКОЯ АВТОНОМНА ОБЛАСТ...ОСТАНАЛОТО,А ТО Е МИЛИОН КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА ЗАГРАБЕНИ ЧУЖДИ ТЕРИТОРИИ. ОТКАКТО Е ИЗСРАНА РУСКАТА СГАН НЕ Е СПИРАЛА ДА ГРАБИ,ДА ГРАБИ,ДА ГРАБИ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА.АЗ ЗНАМ ЕДНО РУСКО ДЖУДЖЕ,КОЕТО Е ЗАРАЗИЛО МИЛИОНИ...ЗАРАЗАТА Е КРЪСТЕНА НА НЕГО-С ПУТНИ К АТО СЕ ЗАРАЗИШ СЕ ОТТЪРВАВАШ ОТ КРЕМЪЛСКИТЕ ЛЮДОЕДИ...ПУТЬОВАТА МУТРАФОНОВА СДЕЛА В ЗАДУНАЙСКИЯ КЕНЕФ ПРЕВРАТ И ТУРИ СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ ДА СЛУЖАТ НА ПУТЬО.СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ,ЧЕ РУСКОТО РОБСТВО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА...ДО КРАЯ НА МОСКВААААА.... АМИН ДАЙ БОЖЕ КРАЯ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО!!!ДА НО ИМАМЕ ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО,КОЕТО ОБЯСНЯВА ВСИЧКО. МАРИШКИТЕ ТЕЦОВЕ НА ДВАМАТА БРАТЯ ОТ РЯЗАН ЖИВЕЕЩИ В САЩ ПРАВЯТ ТОЧНО 100% ЕНЕРГИЙНА РУСКА РОБИЯ.Е,И НЯКОЯ И ДРУГА ВЕЦ НА ЦЪРВУЛА ДОБРЕВ И КОМПАНИЯ,НО ТЕ СА ПОДСТАВЕНИ ИДИОТЧЕТА НА РУСКИТЕ КАНИБАЛИ....

2021.08.07 | 23:27

4
СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ
РУСКО РОБСТВО

2021.08.07 | 18:02

3
ГОВН ЯНЕВ ТАШАЦИ НА РОЯЦИ!...КАМИЛИ,РУСИЯ... ПРОСИЯ Е ЕДВА 383 000 КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА НЕБЛАГОДАТНА ПЛОЩ.Е,ТУК,ТАМ НЯКОЯ АВТОНОМНА ОБЛАСТ...ОСТАНАЛОТО,А ТО Е МИЛИОН КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА ЗАГРАБЕНИ ЧУЖДИ ТЕРИТОРИИ. ОТКАКТО Е ИЗСРАНА РУСКАТА СГАН НЕ Е СПИРАЛА ДА ГРАБИ,ДА ГРАБИ,ДА ГРАБИ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА.АЗ ЗНАМ ЕДНО РУСКО ДЖУДЖЕ,КОЕТО Е ЗАРАЗИЛО МИЛИОНИ...ЗАРАЗАТА Е КРЪСТЕНА НА НЕГО-С ПУТНИ К АТО СЕ ЗАРАЗИШ СЕ ОТТЪРВАВАШ ОТ КРЕМЪЛСКИТЕ ЛЮДОЕДИ...ПУТЬОВАТА МУТРАФОНОВА СДЕЛА В ЗАДУНАЙСКИЯ КЕНЕФ ПРЕВРАТ И ТУРИ СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ ДА СЛУЖАТ НА ПУТЬО.СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ ПРЕДУПРЕЖДАВАТ,ЧЕ РУСКОТО РОБСТВО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА...ДО КРАЯ НА МОСКВААААА.... АМИН ДАЙ БОЖЕ КРАЯ НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО!!!.
Ваня

2021.08.07 | 12:01

2
Ако не ви упреква а че не ви пука за пожари, нямаше да се веснете и да се произнасяте
Ваня

2021.08.07 | 12:00

1
Лесно се говори, след наготово опита от предишните, до се правиш на умен.Когато почти са преболедуване и ваксинирани и организирани болници.

Добави коментар