Лют скандал в парламента заради изслушването на Бойко Борисов за ваксините

  • 03 декември 2020 10:01

  • 53223
  • 5
©

Парламентът отхвърли предложението за изслушване на премиера Бойко Борисов за ваксините

Коментари 5

Добави коментар
НАИВЕН

2020.12.04 | 06:03

5
ти или си сляп или зомбиран от БСП СИГУРНО И ДВЕТЕ ЗАЕДНО НО ЗНАЕШ ЛИ МУНЧО ТИ СИ СВЕЩЕННО ПРОСТ НА КОМУНЯГИТЕ ИМ ТРЯБВАТ ХОРА СЪС ГЛАДКИ МОЗЪЦИ КАТО ТВОЯ С НИТО ЕДНА ГЪНКА
наша гордост

2020.12.04 | 03:57

2
Борисов вече няма кредит на доверие защото постоянно лъже и хората му не вярват. С най ниски доходи в Европа сме. Над десет години пречи за изграждането на ''гьола'' Белене. Постоянно лъже че на пет места ще построй нов Национален стадион. Наложената глоба от ЕС на България заради най замърсения въздух ще я плащат хората, както и неправомерно прахосаните заеми на държавата. В момента страната ни е по зле от времето когато сме плащали репараций на Гърция. Пандемията и некадърните корумпирани политици усложняват и унищожават живота на българите.
НАИВЕН

2020.12.04 | 06:00

4
ти или си сляп или зомбиран от БСП СИГУРНО И ДВЕТЕ ЗАЕДНО НО ЗНАЕШ ЛИ МУНЧО ТИ СИ СВЕЩЕННО ПРОСТ НА КОМУНЯГИТЕ ИМ ТРЯБВАТ ХОРА СЪС ГЛАДКИ МОЗЪЦИ КАТО ТВОЯ С НИТО ЕДНА ГЪНКА
разочорование

2020.12.04 | 04:14

3
Норвегия и Гърция избиват норките заради заразата, но в България кучетата като разнасят зараза всичко се крие. Това е така защото с кучетата и кучкарниците се правят далавери за милиони. Освен болести разнасягт и боклуци навсякъде кучетата и акат на всякъде. Има много случай кучета да нападат и убиват хора. Дори и заради пандемията не искат да избият кучетата в страната ни и ги превръщат в свещени животни. Но другите домашни животни ги избиват и когато не са заразени. Затова хората им нямат доверие за мерките който налагат против пандемията. Докараха страната ни в дъното на тресавището.
възмутените

2020.12.04 | 03:34

1
На подсъдимата скамейка трябва да го изслушат. Защото при диктатурата му имаме най много заразени спандемията по брой на населението. Преди да внесат боклука от Италия той каза по телевизията че ще го внасят. Така отровиха почвата и водата и той е съучастник. Язовирите са празни кога има вода преливат. Не се взимат адекватни мерки за водоснабдяването. Глобяват страната ни заради най замърсен въздух, защото не се изграждат транспопртни подлези и надлези на кръстовищата. Освен това не трябва да разрешават изсичането на дърветата в парковете и горите за горене. Азиатците горят гуми и всякакъв вреден боклук. Това трябва да бъде подсъдимо. Прахоса милиарди заем за ненужни неща, вместо да се беше изградил АЕЦ Белене за да имаме по евтин ток и да се отопляваме с ток вместо дърва. Трябва да му запазат килия в затвора заради унищожението на държавата и управлението на Мутроландия.

Добави коментар