Здравният министър предлага пълно затваряне заради COVID кризата в страната

x

"Колкото и да е подготвена една система, тя не може да издържи на подобен натиск. За мен най-важно е опазването на живота и съм готов да поема всякаква отговорност. Всеки живот има значение. Сега е време, докато спазваме дистанция, да се държим един за друг". Това заяви здравният министър проф. Костадин Ангелов

Коментари

 1. 2020.11.23 | 20:09
  Не са ни виновни училищата,заведенията,моловете...виновни сме си ние щото като видим нещо и се врем кат свини,кат не видели,е тва е българина,прос деградирал селянин,ви шибам държавата мръсна,поне фитнес залите до колкото е известно ще работят не знайно как,и за една година да ни затворят пак ши има заболели да по малко ши са но не може да стоим 12 месеца вкъщи,а тоя дето вика че човешкия живот е по важен от един бизнес да по важен е но когато на тоя човек му фалира бизнеса Ко прайм??ши умре кат улично куче от глад,да се надяваме че наистина тоя път ши е толкоз колкото казват :)
  1. 2020.11.23 | 22:12
   Искрено съжалявам за хората, които остават без доход. Ако бяха затворили училищата навреме дотук нямаше да се стигне. В едно училище учат по 6 часа на ден към 1000 деца накуп. По-голямо свърталище за разпространение на вируса не би могло да има. На графиките ясни си личи как рязкото нарастване на заразените започва 2 седмици след отварянето на училищата (2 седмици е инкубационният период). Сегашният министър на образованието и правителството, което стои зад гърба му ще останат в историята с тази си безумна глупост. Така че не очаквам от тях да направят каквото и да е и за хората които остават без хляб. Въпреки, че винаги има какво да се направи. Пари в държавата има. Само някой трябва да направи така, че те да стигнат до нуждаещите се. А какво ли стана и с милиардите, които Европа ни даде за корона вируса? Удариха се в гърдите, че са им дали тези пари и повече за тях нищо не се чу! А сега ще има гладуващи.
 2. 2020.11.23 | 19:40
  Браво на здравния министър. Отдавна трябваше да затворят учебните заведения, а не да дрънкат колко било вредно за децата да стоят в къщи. Обаче по-същия начин постъпиха и в Европа. Може да са следвали директивите на Брюксел нашите, но това не доведе до нищо добро. Колкото до така наречения бизнес, все пак е по-маловажен от човешкия живот. Не разбирам защо трябва да умират хиляди за да си запази някой бизнеса.
 3. 2020.11.23 | 18:32
  Кой ще издържа хората със затворени бизнеси?
 4. 2020.11.23 | 18:23
  Сега оня от джипката да ги натовари и право в Гробището да ги закара,маф.ията с белите престилки!
 5. 2020.11.23 | 18:15
  Пед ал че с мо, тано
 6. 2020.11.23 | 17:56
  Народът ще ви разкаже играта. Нещастници
 1. 1

Напиши коментар

Последни видеа