Политологът Любомир Стефанов разкри какви са вариантите пред Борисов за изход от кризата с протестите

x

Протестите с искане за оставка на правителството и главния прокурор продължават вече повече от месец. В интервю за Novini.bg политологът Любомир Стефанов коментира ситуацията, като прогнозира кои са най-вероятните сценарии за изход от политическата криза

Коментари

  1. 2020.08.12 | 21:24
    Когато безплодното ляво се обедини с безплодното дясно и даже се канят да управляват, трябва да очакваме едно безплодно нищо!
  2. 2020.08.12 | 21:15
    Искам незабавно всички участници в протестите и затварящи улици, кръстовища, булаварди, учреждения и магистрали, крещящи, псуващи, рушащи и мърсящи да си публикуват личните данни с настоящ адрес, собствен и на техните близки и роднини, та ако настъпят трайни увреждания на държавата, финансов и икономически срив и нашето финансово състояние, поради тяхното сегашно действие, ние потърпевшите да можем да потърсим от тях всякакъв вид компенсация. Ако остана без работа, от банката ми вземат колата или ипотекираното жилище, примерно отивам при адвокат ХаджиГенчов, проф. МинеТков или БабикянЧик, или който и да е от техните сътрудници, като му взимам колата и го изхвърлям от жилището му, а аз се нанасям с цялото си семейство там, а пък Полицията, така както охранява тях да безчинстват, да бъде така добра да ме охранява мен, докато извършвам своето "гражданско неподчинение и арест на тяхната собственост" поради невъзможност да не го извърша, така както обясняват те сега.
  3. 2020.08.12 | 21:11
    На въпроса на сайта "одобрявате ли блокирането на кръстовища и улици в страната" трябва да има и опция "Трябва ли за блокиращите да има БОЙ до посиране?" и бъдете сигурни че резултата ще е 90%.
  1. 1

Напиши коментар

Последни видеа