Горанов: Предложението за болничните е на управляващата коалиция

x

Предложението за болничните е на управляващата коалиция и е в пакет, оттам нататък всичко друго е опит за създаване на напрежение в коалицията, което не съществува. Всеки има право да има позиция, но това е политическото ни решение. Това каза пред журналисти министърът на финансите Владислав Горанов

Коментари

  1. 2019.11.18 | 10:00

    Държавата НЕ може да свърши работата на работодателя ! Но и самите работодатели търсят в грешна посока . Нима ако дойде някой болен на работа , и им изпозарази останалите работници , не отидоха ли всичките "графици по дяволите" . Има ... щекотливо решение , но трябва да ... примерно , така наречените джи-пи-та , да не издават болничен на работник , а това да се прехвърли на "Спешен кабинет" . Е , ще трябва и доста да се увеличи и капацитета и ресурса на спешните , също и надзора им , това си е направо реформа в здравеопазването , на така хем управляващите ще могат да представят че са направили реформа някаква , хем ще има ефект някакъв !

  2. 2019.11.18 | 09:40

    според управляващите вече е дошло времето работещите да плащат на работодателите за да им работят.факта че ми изтрихте предишният коментар-показва че се боите от негативни коментари,заради гузна съвест ли?

  1. 1

Напиши коментар

Последни видеа