Бойко Борисов към кметовете на ГЕРБ-СДС: Вие сте армия! Показахме как изглежда пропуканият ГЕРБ

x

Показахме с Румен Христов и земеделците как изглежда пропуканият ГЕРБ. Ако сега излезем отвън това ще е като един голям протест. В някои от градовете с колегите от СДС бяхме противници. Борихме се с политически мотиви, но когато стане дума за демократични ценности и за синя идея, сме заедно. Това каза министър-председателят Бойко Борисов по време на националната работна среща на партията

Коментари

 1. 2019.11.08 | 12:00

  А,ЗАЩО ли,"другарят-господин" Борисов се СРАМУВА да посочи КОЛКО са ЧЛЕНОВЕТЕ с партийни книжки на НЕГОВАТА "партия" -"бсп", преименувана ЗАЩО ли в "герб"? ЗАЩО?

 2. 2019.11.08 | 00:27

  Космически нива делят Радев от Борисов, този доблестен патриот. Скоро кликата на недоразумението Радев, ще се изяде от вътре.Падението му ще бъде невероятна гледка за зрителя.

 3. 2019.11.08 | 00:26

  Сега е времето на Бойко Борисов. Този човек е нужен на историята и тя го създава. Не случайно точно Бойко Борисов, точно в този период от развитието на България е премиер.и дано обнови държавата, и дано българите се променят към по-добро. А Борисов да е жив и здрав и да му помага Бог да пребъде.

 4. 2019.11.08 | 00:26

  И най важното, което се видя. Всички, срещу ГЕРБ и това им бяха възможностите, крах. Това показва, че ГЕРБ е номер 1, непобедим
  Бойко си е Бойко. Това, което направи за толкова кратко време, не се нуждае от коментар. Народа те обича Бойко, вярва в теб и това е най- голямата награда, която не се купува с пари. Благословен да си сине Български.

 5. 2019.11.08 | 00:24

  Браво Бойко. Първо, поздравления за това, което правите. Второ, да ви честитя победата. Единствения български политик, който удържа и не позволява, червената сган да се домогне до властта. Мдаа, добре планираният и конспиративно приложен план за преврат НЕ УСПЯ и сега финансистите си искат обратно милионите, които са инвестирали напразно в двете к.урви, Корнелия и Мая!
  Най- лошото за спосранските кукловоди е , че от години изградените червени подразделения на БСП като ДБ и тем подобни "десни" сега бяха разкрити без видима полза и вложените в тези псевдодесни партийки пари са НАПРАЗНО и безвъзвратно загубени!

  Лошо, мноого лошо! Червените разпоретини се провалиха за пореден път и БСП е изправена пред финансов, идеен и партиен ФАЛИТ!

 6. 2019.11.07 | 23:31

  Лошо е когато медии спират мнението на българи за управляващите,защо ли ?-трябва само позитиви ли да се пишат,затова винаги ще бъдем на последно място по свободата на словото,но сигурно пък финансите са по важни ?

 7. 2019.11.07 | 19:16

  Това не са десни, а обединена мафия и банда на грабежа. Аз истински десен и нямам нищо общо с управляващата банда и въпреки това гласувах по съвест за Манолова, няма леви и няма десни когато става въпрос за борбата на народа срещу бандата на грабежа

 1. 1

Напиши коментар

Последни видеа