Плевнелиев: И Нинова, и Манолова, и Трифонов продължават да мълчат за Костинброд

x

Нека не се забравя, че от 2006 година до сега ПП ГЕРБ спечели доверието на хората във всеки едни от изборите, с изключение на президентските. Поздравявам ви за това и трябва да знаете, че доверието все по-трудно ще се дава и все по-лесно ще се губи. Минаха едни тежки избори. Това заяви бившият президент на България Росен Плевнелиев по време на Националната серща на ПП ГЕРБ

Коментари

 1. 2019.11.08 | 00:32

  Много ценя момента, в който свалихте доверието от кабинета Орешарски.И бяхте прав, защото само след това на изборите се разбра,че сте прав и това означава,че сте обединител на нацията. Браво.Едва ли ще имаме скоро по добър президент.Пое тежката отговорност за две служебни правителства, за които заслужава адмирации.Твърдо стои зад всяко свое решение.Браво г-н Президент за свършената работа.

 2. 2019.11.08 | 00:31

  Няма да забравя, как свали доверието си от ПАГУБНИЯ КАБИНЕТ ОРЕШАРСКИ.АДМИРАЦИИ ЗА МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ, КОЯТО Е НЕГОВА ЗАСЛУГА.Най добрия президент. Браво г-н Плевнелиев.
  Росен Плевнелиев има изградена позиция, която не промени никога.Tова е, човек на който може да се вярва, ето това е големия държавник.

 3. 2019.11.07 | 21:27

  Mitko, знаеш ли какво те издава, че си руснак?
  Не се казва: "те вълнува ограбване на народа",
  а " те вълнува ограбванеТО на народа"!
  Учи български в България! Или се връщай там откъдето си дошъл! Емигрант.

 4. 2019.11.07 | 19:18

  Мишок си и те вълнува собствения бизнес и ограбване на народа и съжалявам че гласувах за такъв мишок като теб!

 1. 1

Напиши коментар

Последни видеа