Мая Манолова: Ще управлявам София с помощта на столичани

  • 17 септември 2019 12:43

  • 2234
  • 4
©

Внасяме 6255 подписа, като имаме още около 2000 подписа, които не успяхме да обработим и можем да внесем до края на деня или утре, но и тези са достатъчни на хората, които подкрепят моята гражданска кандидатура за кмет на София. Избрахме днешния ден, защото аз и екипът ми имаме вяра, надежда и любов за София. Това заяви кандидатът за кмет на столицата Мая Манолова пред журналисти преди внасяне на подписите за регистрация на местните избори

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.09.17 | 18:59

4

Популизъм, лъжи и мошеничество на всяка крачка. Била независима. Не била канидедт на БСП. Те мислят дали да я подкрепят. Не казва нищо за братя Галеви. Не казва нищо за парите за кампанията. Честни бедняци ще й даряват пари. Кого лъжеш ма? Тая твоя кампания е подготвена и рижисирана отдавна. Ясно е като бял ден. И ми искаш доверието. Че аз да не съм идиот!

Иво

2019.09.17 | 13:04

3

Щяла да управлява със столичани. Ама Столичани не те желаят. Помним 2013, и че си червен кхмер...
София си има успешен и работещ кмет г-жа Фандъкова, която направи и продължава да прави много за столицата на България. Благодарение на нея София се превърна в един модерен и красив европейски град. Тя е един работещ професионалист, който освен това си ръководи много добре и екипа, с който работи. Мая Манолова да си намери друга работа като и изтече мандата на омбудсман, тя какво ли не работи досега, едно политическо обременено лице и само с политически назначения. Нека си приложи знанията и уменията в друга сфера. Даже сега в речта си казва “трябва да поведа гражданите”! За какво повеждане говори, за лидер на освободително движение ли се кандидатира или за работа в една администрация, която ОБСЛУЖВА гражданите?

Petyr

2019.09.17 | 13:01

2

На Манолова и се разпада джуката. Сигурно някой некадърен социалист и е правил лифтинга.

Ерни

2019.09.17 | 12:53

1

Няма да имаш шанса да управляваш. Софиянци добре помнят 2013 протестите и как им се присмиваше с кафенце и ги наричаше платени протестъри.

Добави коментар