От ареста в София: Има хора, които не се хранят по 3 пъти на ден, но Десислава Иванчева, да!

  • 25 ноември 2018 10:57

  • 691
  • 2
©

Навън има хора, които не се хранят по 3 пъти на ден, но арестантите да, в това число и Десислава Иванчева и Биляна Петрова. На затворените се осигурява безплатен лекар, храна, санитарни материали и всичко нужно, което покрива човешките права. И да, едва ли условията в ареста са такива, каквито някой би си създал навън. Това заяви комисар Росен Милотинов, началник Областна служба "Изпълнение на наказанията" в София в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Коментари 2

Добави коментар
Българин

2018.11.25 | 16:14

2

След като не ги познавате какво мнение давате ?
Да корупция има навсякъде но от допира ми с тях когато работеха в кметството мога да кажа само едно: нагли, арогантни, безочливи, нахални, нахакани, алчни, .......................... !!!
В заключение .......................

българка

2018.11.25 | 13:41

1

Е, щом е толкова хубаво отидете и Вие там , за да сте сити и да ви са спазени правата! Да храните ги,но с какво? Да осигурили сте им тоалетна хартия,но защо? Гадно е да сравнявате живота в затвора с тоя навън и да твърдите,че те са по-добре от много хора,които не са затворени!!! Тогава за каква демокрация говорим,за какъв по-хубав живот!!! Явно такива като вас не знаят униженията,мизерията на която днес е подложена голяма част от българския народ! Стига си михте крадливите лица с тези две жени! Защо онези двамата с по 14 милиона кражба са на свобода,а тези две жени ,у които не са намерени нито стотинка вече 8 месеца са в ареста? Сложете им портретите на президенството и напишете под тях- "Изтръгнахме корупцията,победихме мафията!". Браво но правосъдната система!!! В заключение-не познавам тези жени , но ме е срам,че съм българка!

Добави коментар