Увеличават се фирмите, които имат интерес към осъществяване на своята дейност със 100 процента зелена енергия

  • 10 август 2018 15:11

  • 1312
  • 0
Увеличават се фирмите, които имат интерес към осъществяване на своята дейност със 100 процента зелена енергия
© pixabay

Увеличават се фирмите, които имат интерес към осъществяване на своята дейност със 100 процента зелена енергия, съобщиха от електроразпределителното дружество "Енерго - про".

Енергийното дружество е издало удостоверение на компанията "Екстрапак" ООД, гарантиращо, че в производството и ежедневната си дейност фирмата вече ще използва 100 процента зелена енергия. Документът е бил връчен на управителя на компанията Милен Георгиев, от Богомил Недевски, директор "Продажби на ключови клиенти в Енерго - про Енергийни Услуги".

Създадената през 1995 година компания "Екстрапак" е собственик на три завода и нова логистична база във Велико Търново, с работеща система за управление на околната среда, чрез която се намаляват екологичните рискове. Фирмата притежава редица сертификати, доказващи, че осъществява екологично производство с минимален отпечатък върху околната среда, се посочва в съобщението.

От "Енерго - про" уточняват, че дружеството е издало удостоверения за зелена енергия на десетки компании на територията на цялата страна, а фирмите, които имат интерес към осъществяване на своята дейност със 100 процента зелена енергия, могат да потърсят консултация от специалистите на енергийния търговец.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1312 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини