Арестуваха дъщерята на Клинт Истууд за домашно насилие

  • 16 октомври 2024 12:48

  • 674
  • 1
Арестуваха дъщерята на Клинт Истууд за домашно насилие
© Getty Images (архив)

Дъщерята на легендарния актьор и режисьор Клинт Истууд – Франческа, е била наскоро задържана от полицията в Лос Анджелис по обвинение в домашно насилие.

31-годишната актриса е имала ожесточен скандал с половинката си, който ескалирал до физическа агресия спрямо него, информира сайтът TMZ.

В нощта на кавгата, докато Франческа карала в Бевърли Хилс, между нея и приятелят ѝ избухнал скандал. Малко след това мъжът се обадил в полицията, където подал сигнал за насилие. Пристигналият на място патрул установил, че по тялото на приятелят ѝ в действителност имало следи от насилие. Това се оказала достатъчно за служителите на реда да закопчаят Франческа и да я отведат в районното. По-късно тя е била освободена под парична гаранция от 50 000 долара.

Заради подозрение в изневяра: Актриса от „Последният ергенски запой“ наби гаджето си, той извика полиция

По последна информация на таблоидите отвъд океана Франческа Истууд има връзка с актьора Алекзандър Райд, от когото има дете на 6 годинки. Въпреки това все още няма официална информация дали именно Райд е пострадал след свадата.

Връзката между Франческа и Райд стана публична през 2018 г., когато официализираха романса си, появявайки се заедно на няколко обществени събития.

Последвайте канала на

Владимир Василев
674 1

Коментари 1

Добави коментар
надежда дДойчева

2024.10.16 | 12:51

1
ИБАНИЯ ОЛИГОФРЕН ФОРУМЕН ПЛЪХ МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-ПСИХОТО ОТ СЕВЛИЕВО Е БЕЗОБИДЕН РОГОНОСЕЦ И БЕЗПЛОДЕН ГЕЙ!

Добави коментар

Водещи новини