Обама се включи в митинг в подкрепа на Камала Харис в колебаещия се щат Пенсилвания

  • 11 октомври 2024 10:52

  • 207
  • 2
Обама се включи в митинг в подкрепа на Камала Харис в колебаещия се щат Пенсилвания
© Getty Images

По-малко от месец остава до президентските избори в Съединените щати и очаквано - в кампанията се включва "тежката артилерия". Бившият президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият участва на митинг в ключовия колебаещ се щат Пенсилвания, предава БНТ. 

Всичко по темата:
Президентските избори в САЩ - Харис срещу Тръмп 120

Пред препълнената зала демократът призова хората да гласуват за Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти. и Тим Уолц. Обама, чиито мандат приключи през 2017 г., припомни и част от най-противоречивите изказвания на републиканеца Доналд Тръмп.

Обама ще води кампания за Камала Харис

По думите му милиардерът мисли само за себе си и за парите си. Макар в първите дни, след като стана ясно, че Харис ще бъде кандидатът на демократите, Обама и съпругата му Мишел да не застанаха зад нея, в последствие бившата първа двойка се включи активно в кампанията ѝ за Белия дом.

"Не разбирам защо някой си мисли, че Доналд Тръмп би могъл да промени нещата към добро. Няма никакви доказателства, че този човек мисли за когото и да е друг, освен за себе си. Казвал съм го и преди - Доналд Тръмп е 78-годишен милиардер, който не спира да се оплаква от момента, в който го видяхме как слиза по златния си ескалатор преди 9 години. Всички тези туитове, написани с главни букви, всички тези луди конспиративни теории, които разпространява. Нека не започвам с двучасовите речи", каза Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, бивш президент на САЩ.

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
207 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Чренилка

2024.10.11 | 11:32

2
Подкрепя чернилка това е ясно и е така
Ферхад Лопатев

2024.10.11 | 11:05

1
Тая черна гряз

Добави коментар

Водещи новини