Сблъсъци и стрелба на произраелски митинг в предградие на Бостън

  • 13 септември 2024 19:24

  • 302
  • 1
Сблъсъци и стрелба на произраелски митинг в предградие на Бостън
© Getty Images/Guliver

Произраелски митинг в предградие на Бостън прерасна в насилие и случаен минувач бе прострелян след сблъсък с група демонстранти, предаде Асошиейтед прес, като се позова на местните власти.

Полицията се отзовала на сигнал за малък митинг в град Нютън. Последвала размяна на думи, след което минувач бързо пресякъл улицата и се нахвърлил върху един от демонстрантите, каза окръжният прокурор на окръг Мидълсекс Мариан Райън. "Последвала схватка. По време на тази схватка лицето, което пресякло улицата, било простреляно от един от демонстраторите", каза Райън на пресконференция снощи.

Четиридесет и седем годишният Скот Хейз е бил арестуван и са му били повдигнати обвинения в нападение и нанасяне на телесна повреда с опасно оръжие, както и в нарушаване на конституционните права, довело до нараняване, добави тя.

Двама убити и четирима ранени при стрелба в училище в щата Джорджия

Простреляният, чиято самоличност не бе разкрита, е бил откаран за лечение в болница с опасност за живота, каза още Райън, пише БТА.

Кметът на Нютън Рутан Фулър нарече стрелбата "ужасяващ инцидент" и помоли всички хора да запазят спокойствие, докато полицията разследва случая. "Знам, че хората ще имат много въпроси и ние ще споделим информация с жителите на Нютън и пресата, когато можем", каза Фулър. "Активното разследване е в един наистина ранен етап", добави той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
302 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.09.13 | 20:57

1
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

Добави коментар

Водещи новини