Тръмп е измислил "много точен план" как да спре Украйна и Русия, има идея и за Китай

  • 04 септември 2024 10:02

  • 612
  • 1
Тръмп е измислил "много точен план" как да спре Украйна и Русия, има идея и за Китай
© Getty Images, архив

Кандидатът за президент на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския обвини Украйна, че се опитва да занижи загубите си във войната с Русия, предава УНИАН, цитирана от "Фокус".

В подкаст на изследователя на изкуствения интелект Лекс Фридман политикът за пореден път заяви, че има планове да сложи край на конфликта, но ще може да ги разкрие само ако спечели президентските избори.

Зеленски има план как да накара Владимир Путин да седне на масата за преговори

"Имам много точен план как да спра Украйна и Русия и имам определена идея – може би не план, но идея – за Китай. Но не мога да ви дам тези планове, защото няма да мога да ги използвам, те ще бъдат много неуспешни. Това е отчасти изненада, нали?“ - заяви Тръмп.

Геополитическа сделка: САЩ може да пожертват Европа, за да разрушат съюза между Москва и Пекин

Американският политик обвини Украйна, че е предоставила неверни данни за загубите си в тази война. "Ако погледнете разрушенията и сградите, които се унищожават навсякъде, мисля, че тези числа ще бъдат много по-високи. Те лъжат за числата, опитват се да ги подценяват", добави той.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
612 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.09.04 | 11:50

1
БРИЛЯНТИН СЪЩО ИМА ПЛАН :)

Добави коментар

Водещи новини