Обама взе Тръмп на подбив: Той е обсебен от размера на тълпите

  • 21 август 2024 16:48

  • 330
  • 4
Обама взе Тръмп на подбив: Той е обсебен от размера на тълпите
© Getty Images

В речта си по време на Националния конгрес на Демократическата партия в Чикаго бившият президент на САЩ Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият се присмя на наследника си в Белия дом Доналд Тръмп.

В критичното си слово по адрес на кандидата на републиканците за втори мандат Обама заяви, че Тръмп неведнъж е изтъквал размера на тълпите, които посещавали предизборните му мероприятия.

Като приближава и отдалечава ръцете си, за да илюстрира „размера“, бившият държавен глава с чувство за хумор отбеляза, че Тръмп е обсебен от количеството на своите привърженици, което предизвика вълна от смях сред демократите в залата.

Барак Обама: Америка е готова за нова страница с Камала Харис като президент

Коментарът на Обама е продиктуван от добре познатия навик на Тръмп да хиперболизира бройката на хората, които посещават неговите предизборни митинги, макар неведнъж да се е оказвало, че аудиторията му съвсем не е толкова внушителна на тези събирания, колкото Тръмп обича да я изкарва.

В тази връзка много развлекателни шоу програми отвъд океана включват в скечовете си „размера на тълпите“, когато стане дума за Тръмп, за да иронизират бившия президент на Съединените щати.

Последвайте канала на

Владимир Василев
330 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Снежко Снежев

2024.08.21 | 17:45

4
Църен маймун:)))!
К.ур за КАТИЛА

2024.08.21 | 17:40

3
Победата на РУСИЯ е сигурна и близка ! Украйна няма да съществува , а населението което е останало , ще бъде превъзпитано в дух на руски патриотизъм ! Никакъв нацизъм и педализъм , а бачкане на село , на полето за самоизхранване !
ГЕЙЧО

2024.08.21 | 17:24

2
Мръсна чернилка. Fa

2024.08.21 | 17:06

1
това беше ново преди 3 месеца

Добави коментар

Водещи новини