Тръмп публикува фалшиво изображение на Тейлър Суифт в негова подкрепа

  • 20 август 2024 06:27

  • 740
  • 2
Тръмп публикува фалшиво изображение на Тейлър Суифт в негова подкрепа
© Gettyimages/архив

Бившият президент на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския публикува в социалните мрежи фалшиво изображение на поп звездата Тейлър Суифт, която призовава хората да гласуват за него на изборите през ноември, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.

Неделният публикация на Тръм в социалната мрежа "Трут сошъл" показва Суифт, облечена в червено, бяло и синьо, с надпис, който гласи "Тейлър Суифт иска да гласувате за Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския“.

"Приемам!“, написа  Тръмп.

Суифт не е подкрепила публично кандидат в надпреварата през 2024 г. но в миналото е подкрепяла демократите, отбелязва Ройтерс.

Певицата подкрепи президента Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в и кандидатката за вицепрезидент Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти. през 2020 г. Харис трябва да бъде официално номинирана като кандидата на Демократическата партия за 2024 г. на националния конгрес на партията в Чикаго тази седмица. Суифт също така разкритикува Тръмп през 2020 г в документален филм.

Фенове на Тейлър Суифт и групи за наблюдение заявиха, че много от изображенията, публикувани от Тръмп, изглеждат като фалшификати, генерирани от изкуствен интелект.

Защитници в музикалната индустрия, Холивуд и Вашингтон настояват за федерално законодателство и други мерки, които да се борят с експлозията на фалшиви изображения с изкуствен интелект онлайн.

Публикацията на Тръмп беше "още един пример за силата на изкуствения интелект да създава дезинформация“, заяви потребителската група Public Citizen.

Камала Харис нарече Доналд Тръмп „страхливец“

Последвайте канала на

Десислава Станева
740 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
баба гицка

2024.08.20 | 07:24

2
този лъжец е зло за света

2024.08.20 | 07:08

1
Тръмп винаги е бил мошеник и измамник.

Добави коментар

Водещи новини