Мелания Тръмп ще разкаже историята си в книга

  • 25 юли 2024 15:27

  • 264
  • 1
Мелания Тръмп ще разкаже историята си в книга
© Getty Images

Бившата първа дама Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил ще издаде тази есен книга, озаглавена "Мелания", и описана от екипа ѝ като "въздействаща и вдъхновяваща история на жена, която сама е проправила пътя си, преодоляла е изпитанията и е достигнала личностно съвършенство", предаде Асошиейтед прес. 

Това е първият мемоар на Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил, която напоследък избягва публичното пространство, докато съпругът ѝ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския цели да се върне обратно в Белия дом. 

Книгата "Мелания" ще бъде публикувана от издателството "Скайхорс пъблишинг", което по-рано е издавало текстове на привърженици на Тръмп, сред които бившият кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани. Издателството е работило също с кандидата за президент Робърт Кенеди-младши и бившия поддръжник на Тръмп – Майкъл Коен, който по-късно се превърна в един от най-яростните му критици. В някои книги, издадени от "Скайхорс", са включени предговори, писани от съюзника на Тръмп Стив Банън.

За издаването на мемоара на Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил бе съобщено днес от нейния екип, който не даде точна дата за публикуването на книгата и не спомена дали това ще се случи преди изборите през ноември. Тръмп е тема и в други книги, например тази на бившата съветничка Стефани Уинстън Уолкоф, но самата Тръмп никога не е разказвала подробно собствената си история. 

Бившата първа дама "кани читателите в нейния свят, предлагайки портрет отблизо на жена, която живее необикновен живот", пише в резюмето на книгата. "В "Мелания" са включени лични истории и семейни снимки, които до момента не са показвани". 

Говорител каза, че няма друга информация освен тази, дадена в съобщението за издаване на книгата, в което не се споменава нищо за финансовите условия, плановете за популяризиране или дали Тръмп е работила със съавтор. 

Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил, третата съпруга на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, е енигматична фигура, откакто съпругът ѝ обяви, че ще се кандидатира за президент през 2016 година. Тя се стремеше да запази личния си живот извън светлината на прожекторите, дори докато беше първа дама, като се съсредоточаваше върху отглеждането на сина им Барън и популяризирането на инициативата си "Бъди най-добрият" в подкрепа на "социалното, емоционалното и физическото здраве на децата". 

Безупречно излъскана Мелания отново застана публично до Тръмп

Въпреки че се появи на събитието, откриващо предизборната кампания за 2024 г. и присъства на проявата по случай края на националния конгрес на Републиканската партия, през по-голямата част от времето Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил избра да остане извън кампанията. Решението ѝ да не изнесе реч на тазгодишния конгрес беше нарушаване на традицията на съпругите на кандидатите за президент, както и на традицията за реч на срещите на републиканците през 2016 г. и 2020 година.

Според екипа ѝ мемоарът ще бъде издаден в два варианта: изцяло цветно колекционерско издание от 256 страници на цена от 150 долара, всяка бройка от което е подписана от авторката, както и мемоарно издание от 304 страници, в което са включени 48 страници със снимки, които никога преди това не са публикувани. Цената на книгата е 40 долара, а подписаните копия ще са с цена от 75 долара. 

И двете издания могат да се поръчат предварително от сайта на бившата първа дама MelaniaTrump.com. Все още не е ясно кога и дали мемоарът ще може да бъде закупен от друго място. 

За разлика от други бивши президенти и първи дами, Доналд и Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил не са публикували книги от периода след престоя си в Белия дом чрез известните нюйоркски издания. Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския публикува няколко книги преди президентството си и за тях работеше с издателства като "Рандъм хаус" и "Саймън енд Шустър", но след това много от тях започнаха да го избягват заради щурма срещу Капитолия на 6 януари 2021 година. 

Той публикува и две книги след напускането на Вашингтон – една със снимки в чест на престоя му в Белия дом и една подборка с писма от световни лидери и известни личности. И двете бяха публикувани от "Уининг тийм пъблишинг", създадено съвместно от Доналд Тръмп-младши и бившия член на екипа от кампанията на Тръмп – Серджо Гор, отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
264 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.07.25 | 15:45

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

Добави коментар

Водещи новини