Джо Байдън: Чудесно е да се завърнеш в Белия дом

  • 24 юли 2024 10:38

  • 349
  • 2
Джо Байдън: Чудесно е да се завърнеш в Белия дом
© Getty Images (архив)

Американският президент Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в заяви във вторник, че е „чудесно“ да се завърне в Белия дом в първата си публична поява, откакто в неделя съобщи, че се отказва от битката за втори мандат начело на САЩ и след изолацията си заради COVID-19.

„Чудесно е да се завърнеш в Белия дом“, написа Байдън в социалната платформа Х и публикува снимка, на която се вижда как върви към южния вход на сградата.

Байдън ще направи обръщение към нацията

В друга публикация държавният глава допълни, че е била „голяма чест“ в живота му да бъде президент на САЩ и че днес ще се срещне с екипа си в Овалния кабинет.

Очаква се Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в да направи обръщение към нацията, за да изложи аргументите си за оттеглянето от президентската надпревара.

Последвайте канала на

Владимир Василев
349 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.07.24 | 12:31

2
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !!!

2024.07.24 | 10:47

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини