Тръмп: Миналата седмица поех куршум в името на демокрацията

  • 21 юли 2024 20:28

  • 472
  • 7
Тръмп: Миналата седмица поех куршум в името на демокрацията
© Gettyimages

Първа съвместна предизборна изява на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и Джей Ди Ванс и първи митинг за бившия президент след покушението от миналата събота. Няколко хиляди души се събраха в Мичиган за подновената кампания на републиканците, които от петък вече официално имат своя кандидат за Белия дом. Без помен от смирението, което показа по време на 90-минутната си реч от онзи ден, Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския се върна към обичайния си стил на говорене.

Всичко по темата:
Стрелбата по Доналд Тръмп 87

Снайперисти по покривите на сградите, отцепени улици, метални детектори на входа на залата - драконовски мерки посрещнаха привържениците на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския в Мичиган. На закрито и обграден от агенти на Сикрет сървис, милиардерът се появи без бялата превръзка на ухото. Лекарят на бившия президент съобщи, че раната от куршума, който го одраска, е с диаметър 2 см и вече заздравява.

Преди "героя на вечерта" на сцената се качи кандидатът за вицепрезидент Джей Ди Ванс.

Лекарят на Тръмп разкри какви поражения е нанасъл куршумът

"Признавам, че още ми е странно да виждам името си на табелите. Това е огромна чест. Като се замисля, че никой от семейството ми дори не е бил в университет, а ето ме сега - кандидат за вицепрезидент на Съединените щати. Това е една велика държава. Човече, още не мога да го осмисля!", каза Джей Ди Ванс.

Макар в петък да заяви, че никога повече няма да говори за покушението, в Мичиган Тръмп отново разказа за стрелбата и повтори, че само Господ е помогнал той да остане жив.

"И си казах - какво беше това, какво беше това?", разказа Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, кандидат-президент на Републиканската партия.

Тръмп говори и за набралия популярност радикален план за управление и каза, че няма никаква представа какво е Проект 2025-а и отрече да има общо с екстремистки идеи.

"Упорито казват "той е заплаха за демокрацията". А аз им отговорям - какво за Бога съм сторил на демокрацията? Миналата седмица поех куршум в името на демокрацията", заяви Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, предаде БНТ.

Не спести и коментара си за разделението в Демократическата партия и призивите Джо Байдън да се оттегли.

"Нямат никаква представа кой е техният кандидат. И ние не знаем кой е, а това е проблем. Но ще разберем. Дано да си решат проблемите", каза Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския.

Публикувано днес проучване на ABC/Ipsos показва, че седмица след стрелбата, рейтингът на Тръмп се е увеличил от 30% на 40%. Одобрението за Джо Байдън пък е спаднало до 32%. Но докато очаква да научи името на опонента си за вота през ноември, милиардерът вече е уверен в победата си:

"Ще направим Америка безопасна отново! Ще направим Америка велика отново!", категоричен е Тръмп.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
472 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2024.07.21 | 21:10

7
Бил одраскан!!! Я елате от СНН аз така да ви одраскам от 150 метра с автомат.
Ми той

2024.07.21 | 20:37

2
Пак "в името на демокрацията" е с над 10 висящи дела за престъпления ! Що за демократ е ?-лъже и краде като комунист !!!

2024.07.21 | 21:09

6
Каква демокрация? Какъв комунист? Америка не е вече демокрация, а когато Тръмп започна с капитализма, си бил в на майка ти пу тката!
баба гицка

2024.07.21 | 20:51

5
този смешник е антихриста, носи зло на света, идва края
ОТ въздушна пушка

2024.07.21 | 20:40

4
ЕДИН СТРЕЛЯЛ С ВЪЗДУШНА ПУШКА В УХОТО ...., А ДРУГ УМРЯ ОТ ИСТИНСКА КАРАБИНА ОТ ВТОРИ СТРЕЛЕЦ ...., ТОВА Е КОНСПИРАЦИЯТА НА ТРЪМП ....,И СТАНА ГЕРОЙ ...
Ми той

2024.07.21 | 20:38

3
Пак "в името на демокрацията" е с над 10 висящи дела за престъпления ! Що за демократ е ?-лъже и краде като комунист !!!
Ха, ха, ха

2024.07.21 | 20:33

1
Пое го отзад от Питър Тил-пееpaca като вицето :)

Добави коментар

Водещи новини