Физкултурник хвана за гушата ученик, отказал да прави лицеви опори

  • 12 юни 2024 15:32

  • 5701
  • 4
Физкултурник хвана за гушата ученик, отказал да прави лицеви опори
© pixabay

Учител по физическо бе хванат да души 14-годишен ученик с риза. Преподавателят до такава степен стискал дрехата, че тийнейджърът променил цвета на лицето си.

Действията му са записани от камерите за наблюдение от средното училище в град Ипсиланти окръг Уаштено в американския щат Мичиган. На тях се вижда как треньорът дебне тийнейджъра, докато той върви по коридора и увива риза около ръцете и китките си, когато се приближава до момчето. След това учителят увива дрехата около гърлото на момчето, принуждавайки жертвата да загуби цвета на лицето си, докато се бори да разкъса ризата. Накрая, след около 20 секунди, тийнейджърът успява да се освободи и избута треньора, тъй като в кадър се виждат други учители да се намесват.

Семейството на тийнейджъра Майкъл Мун заяви, че е получил наранявания по врата в резултат на нападението и оттогава отказал да се върне на училище.

Петокласник зашлеви учителка в Царево, брат му нападна охраната

Инцидентът е започнал след спор между тийнейджъра и треньора. Майкъл казал на родителите си, че треньорът - който дежурял по коридорите на училище, го е видял да тича по коридора и му е решил да го превъзпита като му наредил да прави лицеви опори за наказание, коментират майката и бащата пред ABC 7.

Но Майкъл имал контузия на ръката и се опитал да обясни на треньора, че не може да прави лицеви опори. След това на записа се вижда, че момчето минава покрай учителя, който седи на стол. След около 10 секунди треньорът също става, очевидно сигнализирайки на друг учител, че ще се върне веднага, докато погва Муун по коридора.

По-късно кадрите, по искане на момчето, било предоставени на родитлеите му, които били шокирани и ядосани от видяното, пише Телеграф.

Те се надяват треньорът да бъде обвинен за нападението и твърдят, че други учители, които са били наблизо, също трябва да бъдат наказани за това, че не са се намесили навреме.

Адвокат, представляващ семейството, планира да изпрати известие за съдебен спор за неуспеха на училищните служители да се намесят в нападението. Той каза, че ще проведе свое собствено разследване на инцидента, както и всички предишни проблеми, които треньорът може да е имал с други ученици.

Все още не е ясно дали Муун ще се върне в средното училище следващата година.

Директорката на училището Алена Зачери-Рос каза, че треньорът е уволнен от поста си в училището „и не му е разрешено да влиза в училищната собственост или да посещава училищни дейности“.

Въпреки това треньорът все още не е обвинен заради нападението.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5701 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.06.13 | 00:09

3
ГОВОРЕЩИ ПРОКЛЕТИ МАЙ МУНИ СЕ ДРЕСИРАТ САМО С БОЙ И РИТНИЦИ В ГЛАВАТА!

2024.06.13 | 00:12

4
ЗА ТАТКО ПЕ ДЕРАСТ И МАМА ЛАЙ НАРКА СЪЩО БОЙ И РИТНИЦИ В ГЛАВИТЕ!

2024.06.12 | 23:42

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

2024.06.12 | 21:35

1
кви лицеви опори бе даскале ?!?!?!? ше погубиш бъдещата миска на щата ....

Добави коментар

Водещи новини