Фен съди Мадона за „еротични сцени без предупреждение"

  • 31 май 2024 15:10

  • 340
  • 0
Фен съди Мадона за „еротични сцени без предупреждение"
© Getty Images

Фен на поп иконата Мадона подаде съдебен иск срещу нея, твърдейки че е бил „измамен“ по време на концертите от турнето ѝ Celebration Tour, проведени през февруари и март.

Документите показват, че ищецът Джъстин Липълс обвинява звездата и нейния промоутър „Live Nation“ в подвеждане на публиката да купува „скъпи билети“, като скрили информация от маркетинга на концертите.

В съдебната жалба се твърди, че посетителите на концертите са били „принудени да гледат жени по бельо, които симулират сексуални действия на сцената” по време на нейните концерти, „подлагайки ги на порнография без предупреждение".

В искът също се споменава, че Мадона и „Live Nation“ не са информирали феновете, че планираните концерти в четири калифорнийски зали няма да започнат навреме, „както беше обещано", а вместо това хората е трябвало да чакат до 22:00 ч., за да започнат.

Мадона покори Рио де Жанейро с концерт пред повече от 1,5 милиона души на плажа Копакабана

Певицата е обвинена, че е участвала в „нечестни, незаконни и измамни бизнес практики", които демонстрират нейното „лекомислено неуважение към феновете".

Няма коментар от Мадона или екипа ѝ по съдебния иск.

През януари кралицата на попа беше съдена от двама фенове, които я обвиниха във фалшива реклама и закъснели концерти по време на турнето Celebration Tour. В исковото дело те твърдят, че концертът, обявен за 20:30 ч., е започнал с два часа закъснение, като претендират, че това е противоречиво на обещаните реклами.

Три месеца след завеждането на делото правният екип на Мадона подаде молба за отхвърляне на обвиненията на двамата фенове, твърдейки, че те не са достатъчно обосновани, предава Дарик.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
340 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини