Бивш футболист е намерен мъртъв в къщата на баба си

  • 02 април 2024 09:04

  • 2501
  • 2
Бивш футболист е намерен мъртъв в къщата на баба си
© Уикипедия

Бившият ас в американския футбол Вонтей Дейвис е бил намерен мъртъв в къщата на баба си във Флорида, съобщава CCN, цитирани от БТВ. 

Причината за смъртта на 35-годишния Дейвис все още не е ясна.

Полицаите били извикани в дома от домашен асистент и открили Дейвис безжизнен. Предварителната информация предполага, че смъртта не е насилствена. Разследването продължава.

Дейвис записа 10 сезона в Националната футболна лига, като игра за Маями Долфинс, Индиана Колтс и Бъфало Билс. 35-годишният Дейвис има зад гърба си общо 121 мача в американската футболна лига.

През 2018 г. той подписа едногодишен договор за 5 милиона долара с Бъфало, но внезапно се оттегля на полувремето на втория мач на отбора. Решението шокира съотборниците му и лигата.

Известен кей-поп продуцент и композитор е открит мъртъв

"Усетих нещо извън тялото, духовен момент... Интуицията ми казваше, че футболът вече не е за мен", обясни той пред CNN тогава.

"Началото бе трудно. Майка ми беше наркозависима, баща ми - алкохолик. Бях свидетел как баща ми беше прострелян няколко пъти от брат си. И когато излезете от подобни ситуации, просто продължава да е трудно...", разказва Вонтей.

Последвайте канала на

Novini.bg
2501 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 08:11

2
❤️ Г­о­­р­­­е­­­щ­и­ ­­м­­­о­­­м­­и­ч­­е­­т­­­а­ ­в­­­и­­­ ­о­­ч­а­к­­в­­а­­т ­­­-­­­ X­­­1­8­­­.­­­F­­U­­N

2024.04.02 | 09:47

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca

Добави коментар

Водещи новини