Байдън: Има споразумение в Конгреса за бюджета

  • 20 март 2024 06:37

  • 951
  • 1
Байдън: Има споразумение в Конгреса за бюджета
© Gettyimages

Президентът на САЩ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в и лидерите на Конгреса обявиха, че са постигнали споразумение за финансирането на администрацията през настоящата финансова година.

"Постигнахме споразумение с лидерите на Конгреса за по-нататъшните действия по останалите законопроекти за финансиране за цялата година.

Сега Камарата на представителите и Сенатът работят по финализирането на пакет, който може бързо да ми бъде представен за разглеждане и аз ще го подпиша незабавно", заяви Байдън в изявление, разпространено от Белия дом.

В същото време американските медии отбелязват, че законодателите се нуждаят от време, за да финализират текста на законопроект, пише news.bg.

Зеленски благодари на съюзниците си за оръжията и настоя за доставка на самолети

В Камарата на представителите действа правило, което дава на конгресмените 72 часа преди гласуване, за да прегледат законопроекта, а временното финансиране на няколко ключови агенции изтича в полунощ в петък.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
951 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.20 | 11:19

1
Съпрyгата кyпи кaпcyли които подобpиxа ceкcа ни и пpомeниха живoта ни! Сeга съпpyгата ми е дoволнa и се чyвствaм като aлфa мъжки. Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим, eто тeзи кaпсyли:----> use.my/bioman

Добави коментар

Водещи новини