Милиардерът Рей Далио: Президентът на САЩ трябва да е Тейлър Суифт - тя може да обедини американците

  • 18 март 2024 14:32

  • 427
  • 3
Милиардерът Рей Далио: Президентът на САЩ трябва да е Тейлър Суифт - тя може да обедини американците
© Getty Images, архив

Хедж фонд милиардерът Рей Далио присъства на турнето Eras Tour на Тейлър Суифт в Сингапур и публикува селфи от препълненото място заедно с надпис, обясняващ защо смята, че мегазвездата трябва да бъде следващият президент на САЩ, съобщи CNBC.

″@TaylorSwift за президент!“, написа Далио.

„Видях я на концерта ѝ в Сингапур и разбрах, че тя може да обедини американците и хората в повечето страни много по-добре от всеки от кандидатите и че събирането на хората е най-важното нещо. Гледането на този концерт с хора от цял ​​свят накара мен и тях да се почувстваме добре и свързани и ми напомни колко мощна е тази универсална култура“, добави той. „Не би ли било страхотно, ако имахме двама кандидати, които биха могли да ръководят тази култура и да вземат интелигентни лидерски решения?“

Въпреки че публикацията няма да бъде взета насериозно, политиците и експертите знаят много добре за мощното влияние и огромната база от фенове на певицата, носител на награда "Грами".

Тейлър Суифт призова американските си почитатели да гласуват в "супервторника"

Репутацията, която Суифт спечели, подкрепяйки кампанията на Джо Байдън срещу бившия президент Доналд Тръмп през 2020 година, насърчи десните теории на конспирацията, че тя е била използвана като инструмент на демократите или дори на Пентагона и ЦРУ за тазгодишната президентска надпревара.

Докато някои републикански законодатели и телевизионни експерти предполагат, че Суифт е част от планиран заговор за постигане на края на играта на администрацията на Байдън, нейните фенове отговориха с „трябва да се успокоите“. Суифт не е направила никакви одобрения за изборите през 2024 г., но насърчи своите 228 милиона последователи в Instagram да гласуват в публикация за първичните избори в Супер вторник.

Всеки пети американец е убеден: Тейлър Суифт работи за Джо Байдън

Далио, основателят на Bridgewater Associates, най-големият хедж фонд в света, по-рано подчерта необходимостта от по-центристки подход към американската политика. Много избиратели не са изразили радост от перспективата за реванш между Тръмп и Байдън, подготвяйки се за потенциално жесток летен и есенен сезон на кампанията, тъй като лошата кръв на претендентите рискува да разпали още поляризация в политиката на страната.

„Това, от което се нуждаем, е много силна среда. Имаме непреодолими различия от страни, които няма да приемат загубата“, каза Далио на финансов форум през ноември. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
427 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
НЕ НОСИ ПОЛИ

2024.03.18 | 15:09

3
КЪДЕ ЩЕ СЕ ЗАВРЕТЕ ДА СЕ СКРИЕТЕ ОТ МЕН?! :)
Ха, ха, ха

2024.03.18 | 15:06

2
А ЗАЩО НЕ, ИБАНИЯ ФОРУМЕН ПЛЪХ МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ-АТИЛКАТА? ПАСВА ИДЕАЛНО НА КОЧИНАТА!!!

2024.03.18 | 15:01

1
По-голяма тъпня никой никога не е изричал

Добави коментар

Водещи новини