Окончателният доклад от аутопсията разкри какво е довело до смъртта на Матю Пери

  • 10 януари 2024 15:38

  • 4731
  • 2
Окончателният доклад от аутопсията разкри какво е довело до смъртта на Матю Пери
© Getty Images (архив)

Звездата от „Приятели“ Матю Пери е издъхнал вследствие на сърдечно-съдова свръхстимулация и респираторна депресия. Това гласи окончателният доклад от аутопсията на популярния актьор.

В доклада на Окръжния отдел за медицинска експертиза на Лос Анджелис се посочва, че Пери се е удавил в „отопляемия край на басейна“, но това е второстепенен фактор за смъртта му на 28 октомври.

Сред останалите причини за неговата кончина се посочват удавяне, коронарна артериална болест и ефектите на бупренорфин, използван за лечение на разстройство, свързано с употребата на опиати, информира 20minutos.

Близки на Пери са разказали на следователите, че той е бил подложен на терапия с вливане на кетамин - експериментално лечение, използвано за лечение на депресия и тревожност. Но съдебният лекар заяви, че нивата на кетамин в организма на Пери са били в диапазона, използван за обща анестезия по време на операция

Ясна е причината за смъртта на Матю Пери

Последвайте канала на

Владимир Василев
4731 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.01.10 | 19:50

2
Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички бокл.уци от тялото: паразити, токсини, отпадъци и възстановява тялото. -----> paply.org/clean
ИВАН

2024.01.10 | 16:43

1
ТОЗИ Е НАР КО И ЯЛОВ! КАКВО ГО РЕКЛАМИРАТЕ!?

Добави коментар

Водещи новини