AP: САЩ забавят още помощта за Украйна

  • 09 януари 2024 14:14

  • 1428
  • 3
AP: САЩ забавят още помощта за Украйна
© Getty Images, архив

Американските сенатори разчитаха още тази седмица да представят проект за мигрантите, който е необходим, за да се предостави помощ на Украйна, пише Associated Press.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13765

Но в крайна сметка те само заявиха за твърде големи разногласия. "Все още има твърде много нерешителни въпроси“, заяви сенаторът Джеймс Ланкфорд.

За Джо Байдън е важно да успее по този въпрос, тъй като спонсорирането на Украйна е неговият основен приоритет във външната политика, отбелязва авторът на статията. И ако Съединените щати не ѝ предоставят нова помощ, това значително ще отслаби нейните отбранителни способности и нейното правителство.

Politico: Без помощта на САЩ Украйна може да загуби войната още през първата половина на годината

Сенатор Крис Мърфи отбеляза: "Нямаме много време. Украйна наистина е в опасност. Това определено е все по-опасен момент". Освен това Киев се нуждае от финансиране до крайния срок февруари, както каза самият Зеленски, пише "Фокус".

Но имиграционната реформа създава големи проблеми на законодателите. "Нашата система не е актуализирана от десетилетия, но ситуацията с миграцията е много динамична и много различна от тази, която беше преди много години“, признават сенаторите.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1428 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
СРАМ И ПОЗОР...

2024.01.10 | 04:52

3
youtube.com/watch?v=I0Jx8LHZymI - От 10-та секунда до 8-ма минута - видеа с геолокации, които са ЗАСНЕТИ ОТ УКРАИНЦИ, а не един вид - Путинова пропаганда... Истината ще я видите с очите си, а тя е, че ОГЪН И ЖУПЕЛ се сипе над Украйна и няма MIM-104 Patriot, няма IRIS-T, няма SAMP/T - ЩЕ ВИДИТЕ С ОЧИТЕ СИ, ЧЕ НЕ СТАВАТ ЗА НИЩО....... Три думи са анотацията и констатацията от безбройните видеа в нета, а именно - СРАМ И ПОЗОР....... ПатриотЧЕНЦЕТО СТРУВА 1 МИЛИАРД И 100 МИЛИОНА ДОЛАРА И НЕ СТАВА ЗА НИЩО....... СРАМ И ПОЗОР.......
Дечо Дечев

2024.01.09 | 17:39

2
МИ ТО ТОВА ЛЕКАРСТВО Е УНИКАЛНО НО ЩЕ ТЕ ПРАТЯ И ПРИ БАЙ СТАВРИ ДА ТИ ПРОЧИСТИ АНАЛНИЯ ОТВОР - САМО ТОЙ НЕ Е ИЗЧИСТЕН .

2024.01.09 | 17:04

1
Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. То.ва лека.рство премахва всички бокл.уци от тялото: паразити, токсини, отпадъци и възстановява тялото. -----> paply.org/clean

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини