Блинкън: Няма усещане за умора по отношение на подкрепата за Украйна

  • 29 ноември 2023 15:11

  • 339
  • 4
Блинкън: Няма усещане за умора по отношение на подкрепата за Украйна
© Getty Images

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън заяви, че "няма усещане за умора" сред съюзниците от НАТО по отношение на помощта за Украйна и добави, че САЩ очакват допълнителното финансиране за Украйна на президента Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в да бъде одобрено от американския Конгрес през идните седмици, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13589

"Трябва и ще продължим да подкрепяме Украйна", каза още той след среща на НАТО за Украйна в Брюксел и добави, че всяка една страна членка на НАТО е изразила трайна подкрепа за Киев.

НАТО отчита 300 000 пострадали руски военни във войната в Украйна досега

Блинкън каза още, че ще работи с израелците по време на посещението с в Израел през идните дни, за да види дали може срокът на прекратяването на огъня, което позволи да бъдат освободени заложници, отвлечени от "Хамас", да бъде удължен. Той каза, че продължаването на паузите би означавало, че ще бъдат освободени още заложници и че в Газа ще може да влязат още помощи. "Ясно е, че това е нещо, което искаме. Смятам, че то е и нещо, което Израел иска", добави Блинкън.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
339 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2023.11.29 | 20:59

3
Слава на братушките! Слава на Путин! Победа!
мръсен

2023.11.29 | 17:11

2
мръсен чифут.

2023.11.29 | 16:11

1
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може -----> mub.me/bioex

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини