Четирима души открити мъртви близо до лагер за бездомни в Северна Каролина

  • 26 ноември 2023 21:54

  • 1216
  • 2
Четирима души открити мъртви близо до лагер за бездомни в Северна Каролина
© Getty Images/Guliver
Слушай новината Слушай новината

Шерифи, отзовали се на сигнал за стрелба в Северна Каролина, откриха мъртви четирима души, простреляни на място, което изглежда като сборище на бездомни хора, съобщиха властите, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Първоначалният оглед на местопрестъплението показва, че някой е убил трима души, преди да се самоубие, съобщи Ерик Поуп от шерифството в окръг Сампсън пред WRAL-TV.

Властите съобщиха, че двама мъже и две жени са били открити мъртви около палатка в края на частен път, осеян с огромни дупки, близо до Отривил.

Един загинал и трима ранени след стрелба в супермаркет в САЩ

Имената на убитите не са обявени, а Поуп заяви, че следователите все още събират доказателства, за да установят как точно е протекла стрелбата.

Отривил се намира на около 90 км южно от столицата на щата Роли.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1216 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.27 | 08:40

2
Що лъжете че има бездомници в Америка ве... Там всеки работи в офис има къща с колекция автомобили в гаража и закотвена яхта на пристанище и живее по хотели ако е в командировка или ей така за кеф . ..

2023.11.27 | 00:26

1
Уникално лекарство за мъже, което взриви интернет не само помага в леглото, но и лекува болести независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> gg.gg/blumag

Добави коментар

Водещи новини