Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър се сбогуваха с Матю Пери с трогателни думи

  • 15 ноември 2023 19:30

  • 1386
  • 4
Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър се сбогуваха с Матю Пери с трогателни думи
© Twitter
Слушай новината Слушай новината

Звездите от "Приятели" Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър отдадоха почит на Матю Пери.

Актрисата, която изигра Рейчъл Грийн в хитовия сериал, написа в публикация в Instagram:

„О, човече, това ме порази дълбоко... Усещането да се ​​сбогувам с нашия Мати беше като заливане от безумна вълна от емоции, каквито никога преди не съм изпитвала. Всички преживяват загуба в някакъв момент - загуба на живот или загуба на любов. Подобна скръб ти позволява да усетиш моментите на радост и благодарност за това, че си обичал някого толкова силно. А ние обичахме Матю дълбоко. Той беше част от нашето ДНК. Винаги сме били шестима. Това беше избраното от нас семейство, което завинаги промени същността ни и нашия път. Що се отнася до Мати, той знаеше, че обича да кара хората да се смеят. Както каза самият той, ако не чуваше смеха им, смяташе, че ще умре. Животът му буквално зависеше от това. И той успя да направи точно това. Той накара всички ни да се смеем. И то силно", написа Анистън в профила си в Instagram.

Тя допълва, че през изминалите седмици е чела и препрочитала непрекъснато съобщенията, които си е разменяла с Матю Пери. И публикува едно от тях:

"Мати, обичам те толкова много и знам, че вече си напълно спокоен и без всякаква болка. Говоря с теб всеки ден, понякога почти мога да те чуя да казваш „Можеш ли да бъдеш по-луда?“ Почивай в мир, мило братче! Винаги си оправял деня ми", завършва Анистън.

Дейвид Шуимър написа в Instagram: "Благодаря ти за десетте невероятни години смях и творчество! Ти можеше да подхванеш всеки диалог и да промениш, както си искаш. Именно това го правеше толкова смешен и оригинален. Ти имаше сърце, което беше така щедър да споделиш с нас, за да можем да създадем семейство от шестима непознати", пише Шуимър.

Какво ще се случи с наследството на Матю Пери, който печелеше по 20 млн. долара годишно?

"Тази снимка показва един от любимите ми моменти с теб. Сега тя ме кара да се усмихвам и да скърбя едновременно. Представям си те някъде там горе, в същия бял костюм, с ръце в джобовете, оглеждайки се. „Може ли да ИМА още облаци?“, завършва Шуимър, пише Нова.

По-рано в сряда почит към Матю Пери отдадоха зведите Кортни Кокс и Мат Лебланк.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1386 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
сериалчето

2023.11.16 | 10:55

4
сериалчето беше супер. гледах го с интерес. но времето си казва своето. всички остаряваме и умираме на края.

2023.11.16 | 04:40

3
да кажат защо се е самоубил, едва ли е заради увисналите цици на дъртата анистон

2023.11.15 | 20:50

2
Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук-----> mub.me/medik
Жоро

2023.11.15 | 19:40

1
И какво от това. Връщане от там няма.

Добави коментар

Водещи новини