Агенти на Сикрет сървис, охраняващи внучката на Джо Байдън, стреляха по автокрадци

  • 13 ноември 2023 19:41

  • 6353
  • 3
Агенти на Сикрет сървис, охраняващи внучката на Джо Байдън, стреляха по автокрадци
© Getty images (архив)
Слушай новината Слушай новината

Агенти на американската специална служба Сикрет сървис, охраняващи внучката на президента Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в – Наоми Байдън, стреляха по трима души, опитали се да проникнат в необозначено превозно средство на службата, предаде АП, цитирана от БТА.

Агентите, натоварени със задачата да охраняват дъщерята на сина на стопанина на Белия дом Хънтър Байдън от бившата му съпруга Катлийн Бюъл, придружавали внучката на президента късно вчера в квартал на столицата Вашингтон, когато забелязали как трима души се опитвали да счупят стъклото на автомобила, който бил паркиран и празен.

Наоми Байдън

Един от агентите открил огън, но никой не пострадал при стрелбата. Тримата, опитали се да проникнат в превозното средство, избягали с червен автомобил, който се издирва.

Броят на кражбите на коли във Вашингтон значително се увеличи тази година.

Байдън призова за нови закони за контрол над огнестрелните оръжия

 

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
6353 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.11.13 | 22:34

3
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност.Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват---->> mub.me/keto
Хахахаха

2023.11.13 | 21:02

2
Внучката после ги е заловила и им е духала
Цв

2023.11.13 | 20:08

1
Що по тях? А внучката?

Добави коментар

Водещи новини