Мъж застреля българка в Нюарк и се самоуби

  • 04 октомври 2023 15:37

  • 3989
  • 2
Мъж застреля българка в Нюарк и се самоуби
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

31-годишна българка е убита на 21 септември в американския град Нюарк, щата Делауеър. Нападател нахлува с оръжие в двуетажна къща, стреля по нея, ранява и приятеля ѝ, който с последни сили успява да се обади на 911. На сигнала се отзовават няколко екипа на спецслужбите - части от “Специални оръжия и тактика”, психолози, специалисти в обезвреждането на експлозиви и от отдел “Управление на кризи”. Властите забраняват на жителите в района да излизат от домовете си, пренасочват и движението на колите.

Започват преговори с нападателя. Молят го да хвърли пистолета и да се предаде с вдигнати ръце, но той отказва. Следва престрелка между него и екипа, приклещен от полицията, която е обградила дома, той насочва пистолета към главата си и се самоубива. Драмата завършва с два трупа. Единият от тях е на Петя. Медиците заключават, че тя е починала на място. 34-годишният ѝ приятел на име Джо Хорас е откаран в болница с наранявания. Претърпява две операции на крака, съобщава 24 часа.

“Полагам огромни усилия, за да се върна към нормалното, пак ще мога да ходя”, разказа мъжът.

Убиха българка и двете й деца в дома им в Канада (видео)

У нас до момента никоя медия не е съобщила за убийството на сънародничката ни. Местни агенции в град Нюарк, където е живяла, пишат за бруталното нападение, но без да посочват имената на жертвите и нападателя.

“24 часа” съобщава, че убиецът всъщност е бившият съпруг на Петя. Двамата са имали брак и са живели заедно, но са се развели. Пред близките си тя не е споделяла да е била жертва на домашно насилие. Няма подадени сигнали до американската полицая за тормоз, показа наша проверка.

Убиецът нахлува в къщата, където Петя живее. Медии в Нюарк пишат, че тя е била негова собственост. Брат ѝ оборва това твърдение.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3989 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.10.05 | 08:04

2
Домашно насилие върху нея НЕ Е ИМАЛО,проблема е че тя оказва насилие,съдебни искове,психично насилие и финансови претенции за това,че ку....вата си е решила да живее с друг... ! С една дума,закона на англосаксите позволява на всеки женски боклук да тормози бившия,настоящия мъж !

2023.10.04 | 19:10

1
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> mub.me/medbg

Добави коментар

Водещи новини