Не са повдигани обвинения след жалба на Бритни Спиърс за нападение

  • 08 юли 2023 16:54

  • 971
  • 0
Не са повдигани обвинения след жалба на Бритни Спиърс за нападение
© Getty Images/Guliver
Слушай новината Слушай новината

Полицията в Лас Вегас съобщи, че след проведено разследване не са повдигнати обвинения срещу никого след инцидент, свързан с певицата Бритни Спиърс, съобщиха Асошиейтед прес, ДПА и АФП.

Американската певица, която е на 41 години, каза, че била със съпруга си Сам Ашгари, когато в сряда се приближила до френската баскетболна звезда Виктор Уембаняма в хотел в Лас Вегас, "за да го поздрави за успеха му".

Спиърс твърди, че потупала спортиста по рамото, за да привлече вниманието му, преди да бъде ударена по лицето от негов телохранител, отбелязва БТА.

Полицията в лас Вегас потвърди в четвъртък, че е получила сигнал за побой и в петък каза за Асошиейтед прес, че разследването е приключило и че "не са предявени обвинения срещу замесеното лице".

Фенове пратиха ченгетата на Бритни Спиърс

Певицата каза, че инцидентът я накарал да се чувства "супер неудобно", но тя иска да сподели за него, "за да призове публичните личности да дават пример и да се отнасят с уважение към хората". "Ценя огромната обич и подкрепа, които получавам в момента. Благодаря на полицията в Лас Вегас и на детективите за подкрепата", добави Спиърс.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
971 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини