Разследват Байдън за корупция

  • 06 юни 2023 08:49

  • 935
  • 1
Разследват Байдън за корупция
© GettyImiges
Слушай новината Слушай новината

Федералното бюро за разследване (ФБР) разследва възможното участие на президента на САЩ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в в корупция. Това изявление направи в понеделник на пресконференция председателят на комисията по надзор и отчетност на Камарата на представителите на Конгреса на САЩ Джеймс Комър, цитиран от New York Post.

Служители на ФБР в понеделник са информирали Комър и представителя на Мериленд Джейми Раскин за документ от юни 2020 г., който се предполага, че се отнася до Байдън и семейството му. Срещата е проведена в защитено пространство, тъй като формулярът от няколко страници съдържа чувствителна информация.

Байдън е бил вицепрезидент по времето, когато е било извършено предполагаемото престъпление.

Комър планира да продължи тази седмица със задържането на директора на ФБР Кристофър Рей за неуважение към Конгреса. "ФБР отново отказа да предаде некласифицирания запис на надзорната комисия на Камарата на представителите, каза Комър. "Сега ще започнем изслушвания за неуважение към Конгреса този четвъртък."

Лекар за Джо Байдън: Не е в състояние да бъде президент

Той отговори на въпроси на репортери в края на брифинг, който служители на ФБР проведоха за него и други членове на комисията на Капитолийския хълм.

Доверен информатор на американската разузнавателна агенция, който е сътрудничил на ФБР повече от 10 години, е получил шестцифрени суми от властите за услугите си.

Калина Христова
935 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
радев миндила

2023.06.06 | 11:22

1
да го арестуват за лоболаториите в украйна

Добави коментар

Водещи новини