Банков служител е убил петимата души в град Луисвил, щата Кентъки

  • 11 април 2023 16:27

  • 870
  • 1
Банков служител е убил петимата души в град Луисвил, щата Кентъки
© Getty (архив)
Слушай новината Слушай новината

Служител на банката е отговорен за вчерашната стрелба в град Луисвил, щата Кентъки, предаде Си Ен Ен.

Двадесет и пет годишният Конър Стърджън влезе в офиса си и откри огън напосоки. Той уби петима души и рани деветима и бе застрелян от полицаи.

Стрелба в банка в САЩ, има убити и ранени

"Престъплението бе излъчвано на живо в профила на убиеца в Инстаграм. Модераторите на социалната мрежа изтриха профила му", добави телевизията.

"Конър Стърджън в периода 2018 – 2020 г. бе  стажант във финансовата институция.  Той бе назначен на постоянен трудов договор след края на обучението си. Наскоро мъжът разбра, че му предстои уволнение", посочи още медията от САЩ

"Конър не е криминално проявен", заявиха от полицията пред Си Ен Ен.

Прекият му началник го описа като спокоен и уравновесен човек. "Никога не съм виждал Стърджън тъжен или сърдит", каза мениджърът, цитиран от телевизията.

"Във връзка с убийството на петимата души президентът на САЩ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в за пореден път призова за затягане на контрола върху продажбата на огнестрелни  оръжия. Това е 146-ата стрелба от началото на тази година", добави Си Ен Ен.

Валери Зайцев
870 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.04.11 | 16:42

1
Ей, тия за един кредит трепят ора.

Добави коментар

Водещи новини