Тръмп предупреди кога ще бъде унищожена Украйна и заговори за ядрена война

  • 28 март 2023 10:53

  • 1634
  • 6
Тръмп предупреди кога ще бъде унищожена Украйна и заговори за ядрена война
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Бившият президент на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския смята, че Украйна може да бъде унищожена в рамките на година и половина, ако конфликтът не бъде решен. Това каза той в интервю за Fox News.

 „Ако конфликтът не бъде решен, аз мога да го направя в рамките на 24 часа с участието на украинския президент Владимир Зеленски и руския президент Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През. Това биха били много прости преговори, но няма да разкривам същността им. Защо не го правя? Ако се възползвам от тези преговори, те няма да проработят. Изводът е, че войната трябва да спре, защото Украйна се унищожава“, каза още Тръмп.

„Ако конфликтът не бъде решен до момента, в който имаме избори – което е възможно да не се случи, е възможно да влезем в Трета световна война с тези идиоти, които са отговорни за тази ситуация. Това, което правят, може да завърши с ядрена световна война, която ще накара Първата и Втората световна война да изглеждат като банички“, предупреди Тръмп.

Доналд Тръмп публикува за първи път във Фейсбук и ЮТюб, след като през 2021 г. беше отстранен

Тръмп многократно е заявявал, че президентът на САЩ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в с политиката си към Украйна може да тласка човечеството към Трета световна война. Тръмп твърди, че ако спечели президентските избори в САЩ, може да осигури уреждане на ситуацията в Украйна за един ден, но така и не уточнява как точно възнамерява да постигне това.

Следващите президентски избори в САЩ са насрочени за ноември 2024 г. Тръмп обяви през ноември 2022 г., че се включва в битката за най-високия държавен пост в страната. Сегашният американски лидер Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в даде да се разбере, че разчита на преизбиране.

Росица Валентинова
1634 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Хохохохохох :)))))))

2023.03.29 | 04:46

6
КАКВО ОЩЕ трябва да им се даде на тия нефелници/некадърници/нескопосници/неспособници та ПОНЕ окончателно да отблъснат руснаците – КАКВО ОЩЕ.......??????? Толкова са трагикомични нашарените с портрети/цитати на Хи*тл*ер и св*асти*ки, че трябва поне едно 100 години да се преподава за тази трагикомедия... Числено предимство 10 към 1 - буквално МИЛИОНИ въоръжени до зъби, апропо с по-добро/модерно оръжие от руснаците ; Безкраен поток от влакови композиции с продоволствия - каквото пожелаят им се дава ; НАПЕЧАТОХА им милиарди, които са повече от ЦЕЛИЯ военен бюджет на Русия, апропо, тия напечатани хартии помпат и световната инфлация - фиата може да го печата 4 - тия Райх колкото си иска, но крави/прасета/кокошки и посеви с пшеница/царевица/ориз - НЕ МОЖЕ... На фона на всичко това, Специалната Военна Операция (такива бяха и Пустинна Буря и Шок и Ужас...) се води НА ТЕХЕН ТЕРЕН - апропо се ГОТВЯТ 8 ГОДИНИ трагикомиците за битка... Абе... ТРАГИКОМЕДИЯ с една дума... Да сте МИЛИОНИ, а да те бият ШЕПА затворници и старци-фермери от Донецк... И да те бият с техника на 60 ГОДИНИ... Грандиозен СРАМ и ПОЗОР за украинците и американците е това - ГРАНДИОЗЕН...

2023.03.28 | 17:05

5
Простака е непобедим.
Жиката

2023.03.28 | 16:07

4
Да спират САЩ навреме ,че ще има яко да плащат.И те го знаят.
Емѝ...

2023.03.28 | 11:42

1
Това е същият идиот, който каза, че планът на путин за Украйна е "гениален", нали?

2023.03.28 | 14:31

3
Именно. Има бизнес с недвижими имоти в мАсква. Какво странно съвпадение, не?
Бояджията

2023.03.28 | 11:52

2
Този трябва да спре войната която разпали след грешен съвет от военните

Добави коментар

Водещи новини