Глобиха компанията за недвижими имоти на Тръмп

  • 14 януари 2023 06:40

  • 700
  • 1
Глобиха компанията за недвижими имоти на Тръмп
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Съд в Ню Йорк глоби компанията за недвижими имоти на бившия президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския с 1 600 000 долара заради схема за финансови и данъчни измами, действала 15 години, съобщава БНТ.

Наказанието е максималното по закон и се равнява на двойния размер избегнати налози от страна на висши мениджъри, върху щедри придобивки на работното място.

Бившият финансов директор на организацията на Тръмп бе осъден на пет месеца затвор

Става дума за бонуси като апартаменти без наем в сгради на Тръмп, луксозни автомобили и обучение в частни училища. Никой от семейството на Тръмп не е сред подсъдимите, самият той отрече да е знаел, че мениджърите му са действали незаконно като са спестявали данъци.

Бившият финансов директор на компанията Алън Уайселбърг вече излежава петмесечна присъда по делото. Той даде показания като ключов свидетел на обвинението.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
700 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2023.01.14 | 17:21

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Goo-gl.me/id389076

Добави коментар

Водещи новини