Бивша журналистка съди Тръмп за сексуално насилие, клевета и побой

  • 25 ноември 2022 14:41

  • 1039
  • 1
Бивша журналистка съди Тръмп за сексуално насилие, клевета и побой
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Бившата журналистка от списание Elle Джийн Карол съди бившия президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския за побой, клевета и сексуално насилие. 

Карол е подала иска в четвъртък - първият ден, в който влиза в сила новият нюйоркски закон. Законът позволява на жертвите на насилие да предявят иск години, след като се е случило нападението, пише Си Ен Ен. 

Това е второто дело, което Джийн Карол завежда срещу Тръмп, но за първи път споменава за нанасяне на телесна повреда. Карол твърди, че е била изнасилена от бившия президент в гардеробната на магазин в Ню Йорк в средата на 90-те години. Искът съдържа и нов иск за клевета, основан на изявления на Тръмп, направени миналия месец.

Бившата журналистка иска Тръмп да оттегли клеветническите си изявления и да й изплати обезщетение, което да бъде определено по време на съдебния процес. 

Поредно обвинение срещу Тръмп в сексуално посегателство

Джийн Карол заведе дело срещу Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и през 2019 г., но той отрече обвиненията й, заявявайки, че никога не я е срещал. Тръмп каза, че бившата журналистка не е негов тип и историята е измислена от нея, за да промотира новата си книга.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1039 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.25 | 16:02

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини