Джо Байдън и съпругата му отпразнуваха първия си Хелоуин в Белия дом

  • 01 ноември 2022 13:01

  • 1132
  • 2
Джо Байдън и съпругата му отпразнуваха първия си Хелоуин в Белия дом
© Getty Images

Президентът Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в и първата дама Джил Байдън посрещнаха малчугани в Белия дом за Хелоуин, като за първи път от встъпването в длъжност бяха домакини на тържеството за празника, предаде Ройтерс.

Съпрузите Байдън, към които се присъединиха членове на семейството им, сред които дъщеря им Наоми, се срещнаха за кратко с децата, раздадоха им бонбони, помахаха им и отправиха към тях насърчителни думи. 

Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в, който на Хелоуин миналата година беше в Европа, остана особено доволен от малчуган, облечен като пакет с картофен чипс, и позира за снимка с друг малък гост с костюм на Баз Светлинна година - герой от франчайза "Играта на играчките" на "Дисни" и "Пиксар". 

Лакомства раздаваха и представители на министерствата на образованието и транспорта, НАСА, тайните служби, пожарната команда и персонала на Белия дом и други.

На Хелоуин децата в САЩ ядат 16 пъти повече захар от допустимата дневна доза

Герои на "Дисни" като Док Макплюшинс и Вампирина и персонажи от "Междузвездни войни" като Дарт Ведър и щурмоваците се разходиха из Белия дом по време на празненството за Хелоуин. 

Южният портик на официалната резиденция на президента беше украсен с есенни цветове, тикви, различни нюанси на сезона, а песни като "Ring of Fire," "Psycho" and "Hall of the Mountain King" създаваха настроение.

Хелоуин се празнува в Белия дом от средата на 20-и век.

Виолета Симеонова
1132 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
зануляването на европа

2022.11.05 | 13:49

2
как я разграбят фащ, русия и китай, ще им стигне за около 30 годинки пак да настъпи world peace...
PaulaFox

2022.11.01 | 13:25

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини