Стрелецът от Чикаго вдъхновен от предполагаемия убиец на Джон Кенеди?

  • 05 юли 2022 11:29

  • 1052
  • 2
Стрелецът от Чикаго вдъхновен от предполагаемия убиец на Джон Кенеди?
© Getty images (архив)

"Робърт Кримо, човекът открил огън по парада по повод на 4 юли в Чикаго, вероятно е бил вдъхновен от предполагаемия убиец на президента на САЩ Джон Кенеди – Лий Харви Осуалд", написа "Ню Йорк дейли бийст".

Според данни на изданието в жилището на Кримо са били открити исторически и журналистически материали, свързани с убийството на тридесет и петия американски държавен глава. "Ние намерихме в обитавания от Кримо имот редица документи, посветени на насилствената смърт на президента Кенеди. Сред въпросните материали ние намерихме огромно количество публикации, посветени на Осуалд", каза източник от полицията в щата Илинойс пред медията.

"Джон Кенеди бе прострелян смъртоносно на 22 ноември 1963 г. в град Далас, щата Тексас  Според най-разпространената версия извършител на атентата е бил единакът Осуалд, който е открил огън по колата на държавния глава от покрив на сграда. Кримо също стреляше от покрив на сграда", написа още вестникът.

Стрелба в Чикаго на парад по случай 4 юли остави 5 трупа, 16 са ранени

 

"По информацията на медията 22-годишният жител на Чикаго се подвизавал като рапър. "Кримо е дебютирал през 2016 г. и първото му парче е събрало над три милиона преглеждания. По-късно профилите му в" Ютюб" по неизвестни причини са били блокирани", добави "Ню Йорк дейли бийст".

Валери Зайцев
1052 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2022.07.06 | 09:52

2
ЯЖТЕ ЛАЙНА КРАВАРСКИ КУУУУУРВИИИИ
PaulaFox

2022.07.05 | 13:31

1
❤️Спрете да се дрогирате. Знам един сайт, където хиляди самотни момичета чакат да бъдат прецакани. Проверете ги на връзката ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини