Поредната проява на канибализъм смрази САЩ

  • 22 юни 2012 20:20

  • 2503
  • 1
Поредната проява на канибализъм смрази САЩ
©

Поредната проява на канибализъм смрази САЩ. Дрогиран мъж от Флорида се е появил в къщата на своята приятелка, отхапал парче от ръката на друг човек от мъжки пол, изял го, а след това се нахвърлил и върху дошлите да го усмирят полицаи, съобщава inews.bg, позовавайки се на ABC News.

26-годишният Чарлз Бейкър посетил своите деца в къщата на приятелката си в сряда вечерта, когато под въздействието на неизвестен наркотик започнал да вие, да чупи мебелите в дома на половинката си и да съблича дрехите си.

48-годишният Джефри Блейк, който също пребивавал в къщата по това време, се опитал да спре лудостта на младия афроамериканец, но последният захапал, а впоследствие откъснал и изял парче от ръката му.

Нараненият мъж някак успял да възпре набезите на Бейкър, до появата на полицията, но стряскащото насилие не завършило с пристигането на служителите на реда.

При появата им Бейкър тотално полудял, започнал да тресе тялото си и да крещи срещу униформените. Тогава единият от полицаите използвал електрошок, за да усмири обезумелия канибал, който моментално се свлякъл на земята. Само секунда след това обаче Бейкър се изправил и махнал от себе си попадналия в целта електрод и атакувал блюстителите на реда. Веднага друг полицай използвал упойващ пистолет, като в тялото на Бейкър били изстреляни две стрели, преди хищническият порив на канибала да бъде пречупен.

Чарлз Бейкър бил откаран в най-близката болница за щателен психиатричен преглед, преди да бъде хвърлен зад решетките. В полицейския доклад се твърди, че по време на канибалския си нагон той е бил под въздействието на непознат вид наркотично вещество.

В доклада не се съобщава дали децата му са станали свидетели на инцидента.

Това е поредният инцидент с канибалска насоченост за последния месец в САЩ, след като мъж изяде 75% от лицето на бездомник посред бял ден, а друг цветнокож изяде сърцето на свой съквартирант.

Борислава Борисова
2503 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.08.25 | 11:18

1
Тия хамериканци съвсем изтрещяха !

Добави коментар

Водещи новини