Ключов момент: Кейт Мос свидетелства в процеса на Джони Деп срещу Амбър Хърд

  • 25 май 2022 16:08

  • 5938
  • 0
Ключов момент: Кейт Мос свидетелства в процеса на Джони Деп срещу Амбър Хърд
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Приближаваме се към финала на най-обсъжданото дело от последните години. Джони Деп съди бившата си съпруга за клевета, тя пък го обвинява, че я е подлагал на тормоз, докато са били женени. Днес по делото ще свидетелства бившата приятелка на Джони Деп, моделът Кайт Мос, пише Би Ти Ви.

Джони Деп с разкрития за Амбър Хърд: Биеше ме по главата, с каквото ѝ падне

Името на модела, който днес е на 48 години, беше замесено от Амбър Хърд още по време на делото в Лондон през 2020 г., когато Джони Деп опита да осъди британски вестник. Тогава Хърд оправда една от ситуациите, в които е удряла Джони Деп, именно със страха си той да не направи същото, каквото е направил с Кейт Мос. „Действително ударих Джони, но за да защитя сестра си“, каза тя пред съда в Лондон, където Джони Деп беше завел дело срещу вестник „Сън“. „Той щеше да я блъсне по стълбите и в този момент си спомних информация, която бях чула, че е блъснал една от бившите си приятелки. Мисля, че беше Кейт Мос. Бях чула този слух от двама души и все още беше пресен в паметта ми.“

Джони Деп загуби делото във Великобритания, но заведе ново, този път в САЩ срещу бившата си съпруга. Амбър Хърд публикува статия през 2018 г., в която, без да назовава бившия си съпруг по име, намекна, че е била жертва на домашно насилие. Това стана и повод за съдебното дело. Амбър Хърд отново спомена предполагаемия инцидент с Кейт Мос и по тази причина адвокатите на Джони Деп я привлякоха като свидетел по делото. Преди Амбър Хърд да спомене инцидента със стълбите през 2020 г., нямаше никаква информация, че Джони Деп е посягал на приятелката си.

Амбър Хърд призна, че е излъгала под клетва

Никога досега Кейт Мос не е коментирала твърдението, че Джони Деп я е блъснал по стълбите, така че показанията ѝ тази седмица ще са изключително важни за делото. Ако потвърди, че Джони Деп я е блъснал, това ще наклони везните в полза на Амбър Хърд и ще покаже, че тя действително е имала причина да се страхува за живота на сестра си и за собствения си.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
5938 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини