Очаква се Джо Байдън да обяви директни доставки на втечнен природен газ за Европа

  • 24 март 2022 10:12

  • 1310
  • 3
Очаква се Джо Байдън да обяви директни доставки на втечнен природен газ за Европа
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Президентът на САЩ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в ще участва днес и утре на срещата на НАТО в Брюксел, както и срещата на лидерите на Г-7 и на Европейския съвет, съобщава БНР.

Вестник "Вашингтон поуст" цитира три неназовани американски служители, запознати с плановете на президента на САЩ, според които се очаква Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в да обяви по време на визитата си в Брюксел голяма инициатива за насочване на доставки на втечнен природен газ към Европа, като част от по-широки усилия за намаляване на зависимостта на стария континент от руски енергийни източници.

Александър Новак: Европа не може да замени руския газ

Очаква се също така Байдън да обяви допълнителни санкции срещу Москва, както и наказателни мерки, насочени към избягването на вече съществуващите настоящи санкции.

В сряда председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен заяви, че ще обсъди с президента на Съединените щати Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в начини за по-нататъшно развитие на доставките на втечнен природен газ (LNG) от САЩ за Европейския съюз през следващите месеци.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
1310 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ДАСКАЛ

2022.03.24 | 12:11

3
ВЪПРЕКИ ЧЕ ПА МОЖЕ И ОТ ЛУНАТА ДА СА ГО ДОКАРАЛИ. КАТО ХОДИХА ТАМ :)
ДАСКАЛ

2022.03.24 | 12:10

2
НИЩО НЕ СЕ ОЧАКВА ОСВЕН ГАЗ ОТ КАТАР :) ШИСТОВИЯ ГАЗ Е ИЗМИСЛИЦА ЗА ДЪМПИНГ НА КОЛХОЗНИ ПРО СТАЦИ, ПА И НЕ САМО НА ТЕХ :)

2022.03.24 | 11:44

1
ТОВА Е КРАЯТ НА ДОЛАРА И НА САЩ

Добави коментар

Водещи новини