26-годишна почина, след като ѝ инжектираха силикон в задните части

  • 23 септември 2021 17:04

  • 15289
  • 0
26-годишна почина, след като ѝ инжектираха силикон в задните части
© Getty Images (архив)

Майка и дъщеря бяха арестувани в Калифорния и срещу тях бе повдигнато обвинение за непредумишлено убийство на 26-годишната Кариса Ражпал. Младото момиче почина на 15 октомври 2019 г. в болница, след като преди това се е подложила на интервенция с инжектиране на силикон в задните ѝ части с цел да си ги уголеми, информира американският телевизионен канал NBC.

По данни на прокуратурата 51-годишната Либи Адам и дъщеря ѝ Алисия Галас на 23 г. от Лос Анджелис са предлагали своите услуги в социалните мрежи, като цената на една процедура можела да достигне до 4000 долара. Разследващите обаче така и не открили официални документи или разрешителни, които да им позволяват да упражняват подобна професия.

Американка си наблъска 6600 кубика силикон

По време на манипулацията най-вероятно се е случило така, че били засегнати някои важни артерии според доклада на съдебния лекар, коментира пред медията полицейският следовател Робърт Динлокър.

Въпреки този инцидент, обвиняемите бяха арестувани едва през август т.г., но освободени от ареста след плащане на гаранция.

23-годишната Кариса Ражпал ( кадър: NBC)

Очаква се Галас да се изправи в съда през декември, докато за майка й все още не е определена дата за явяване пред магистратите.

Владимир Василев
15289 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини