В Русия коментираха здравословното състояние на Джо Байдън

  • 09 август 2021 16:07

  • 1606
  • 2
В Русия коментираха здравословното състояние на Джо Байдън
© Getty images (архив)

Депутатът от Държавната дума (долната камара на руския парламент) и лекарят-епидемиолог Генадий Онишченко коментира здравословното състояние на президента на САЩ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в, написа газета.ру.

Според медика грешките, които допуска 46-ият американски държавен глава в речта си, са се дължали на склерозирали кръвоносни съдове в главния мозък.

"Стопанинът на Белия дом е на 78 години и вероятно заради отлаганията по вените и артериите кръвообращението му е затруднено. Това рефлектира и върху дейността на главния мозък и това може би е най-вероятната причина той често да допуска лапсуси. Според мен грешките на езика, които прави той, са вследствие на преди всичко на изменения в човешкото тяло, които настъпват с напредването на възрастта. Вероятността да става дума за някакво конкретно заболяване е минимална", каза Онишченко.

Както вече novini.bg писа, Байдън в края на юли обърка имената на своите предшественици Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и Барак Обама=

Джо Байдън обърка Барак Обама и Доналд Тръмп

По-рано настоящият президент на САЩ нарече руския си колега Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През "Клутин".

Джо Байдън: Руският президент Клутин

Валери Зайцев
1606 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Пенчо

2021.08.09 | 17:35

1
Да си спомнят Брежнев,Андропов Черненко и другите старци,които имаха най голям успех.СССР дето се разпадна и изчезна

2021.08.09 | 18:04

2
Май си прав, Пандемията е като Перестройка.

Добави коментар

Водещи новини